ImagineImagine

reclamatie drs

Topic author
op1um
Moldova

reclamatie drs

Server-ul pe care a fost incidentul: ROMANIA.PARABESTIAL.RO
Nickname-ul tau: op1um
Nickname-ul adminului reclamat: drs
Data si ora: 17/07.2025, ora: 15:35
Dovada:
Motiv: salut, asta e deja personala vreau unmute si sanctionat caci nu e prima data cand imi iau mute pt ca nici nu injur

cuvantul penis este injuratura?

ChatGPT said:
Cuvântul „penis” nu este o înjurătură în sine. Este un termen medical și științific care denumește organul genital masculin. Este folosit în contexte anatomice, medicale, educaționale sau științifice.

Totuși, modul și contextul în care este folosit poate schimba percepția asupra lui:

✅ Context adecvat: „Medicul a explicat cum funcționează penisul.” → corect și normal

❌ Context vulgar/insultător: Dacă e folosit pentru a jigni sau provoca, poate fi considerat obscen sau nepotrivit, mai ales în public, în școală sau pe rețele sociale.

Pe scurt:
🔹 Cuvântul nu este o înjurătură prin definiție, dar poate deveni jignitor dacă e folosit cu intenție ofensatoare sau într-un context inadecvat.

Dracusor
1
Romania

Re: reclamatie drs

CONTRA! Mi se pare ca adminul a procedat corect. Daca tot ai cautat ce inseamna acest cuvant, eros de ce nu ai cautat?

Topic author
op1um
Moldova

ce legatura are frate el mi-a dat pentru penis mute, cum sa zici ca a procedat corect )))) daca se da mute 20 min pentru "penis" e clar

Dracusor
1
Romania

Asteapta si raspunsul celorlalti admini!

drs
Trusted
Trusted
1

❌ Context vulgar/insultător: Dacă e folosit pentru a jigni sau provoca, poate fi considerat obscen sau nepotrivit, mai ales în public, în școală sau pe rețele sociale
Cu asta ti ai cam raspuns singur. Stim cu totii ca nu esti la prima abatere, mereu cauti sa te afirmi si instigi pe chat, doar ce ti s a terminat gag ul de o saptamana, esti locul 1 pe server la asta.

Topic author
op1um
Moldova

daca imi zici si mie pe cine am jignit imi dau ban singur, nu am jignit pe nimeni am scris random in chat

Dracusor
1
Romania

Op1um, nu este free-chat! Asa ca asteapta un raspuns

Topic author
op1um
Moldova

n am scris in context vulgar/insultator, n am injurat pe nimeni cu asta, nu trebuia sa imi dai mute doar pentru ca nu e prima abatere, acum ce daca scriu pe chat "noob" imi dai mute iar ca nu e prima abatere?))))))))))))))

blazegaming22
2
Romania

Contra! Ti ai batut joc de numele playerului respectiv,deci a actionat corect

Topic author
op1um
Moldova

erospeek imi e prieten si nu m am referit la el
Încuiat