ImagineImagine

Cerere unban - T1bzY

Încuiat

Topic author
TibzY2000_xxx
1
Romania

Cerere unban - T1bzY

T1bzY
blazeeeeee
cs2.parabestial.ro
01.03.2025 in jurul orei 12
https://steamcommunity.com/profiles/76561199805107303/
Ma jucam linistit pe server, si probabil am tras mai dubios pe cap intr o runda, si ma muta dintr o data la spectatori un admin, si imi spune "pc check" pt o secunda nu intelegeam ce se intampla si tot incercam sa intru inapoi sa ma joc, dar aparent era vorba despre mine, i-am spus ca am mai fost verificat "pc check" de adminul who, si stiu foarte bine cand mi a spus ca "nu mai ai treaba de acum incolo, si ca esti curat" daca gresesc cu ceva, va rog sa fiu atentionat. Eu aveam contul de steam pe privat pentru ca nu voiam sa vada frate-miu ca stau pe pc, in fine, nu e relevant, m am incurcat putin prin butoanele de pe steam si uite cum mi am luat eu ban pentru ca vezi doamne a durat prea mult timp... si eu ban-ul l-am primit pe baza de "necooperare"

blazegaming22
2
Romania

Re: Cerere unban - T1bzY

Salut! Nu ti am zis nmk de pc check,vorbea unul in plus pe fundal.
Ti am zis creca de cateva ori sa ti pui orele pe public si tu stateai si te faceai ca nu auzi.
Dupa am primit kick amandoi de la server si nu ai mai intrat din cauza "ca te ai dus la buda" asa dintrodata. Puteai macar sa anunți plus ca am stat creca vreo 5-6 min sa te astept martor fiind si Dracusor.
Dovada:

xyz
Membru
Membru
1
Romania

Re: Cerere unban - T1bzY

Cerere RESPINSA, din dovada postata rezulta ca nu ai cooperat cu Adminul.
Bucuresti , Steaua Bucuresti !
Încuiat