ImagineImagine

CERERE HELPER/ADMIN

Încuiat

Topic author
g0by
Membru
Membru
1
Romania

CERERE HELPER/ADMIN

Nickname: g0by
Discord: jk770777
Nume server/ip: g0by
Varsta: 20
Ore jucate pe server (minim 15): 28
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 2400 pe contul asta
Cont free sau cumpărat (PRIME): Prime
Interviu (prin voce pe discord): Da facem cand vreti voi nu i stres

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): PARABESTIAL
SteamID: 76561198281374245
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/121141241/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (cat timp): Am mai fost ADMIN pe un server de AWP care s a inchis din cauza Owner ului si HELPER pe 2 servere (unul de 1v1 si altul de competitive ca acesta).Consider ca am experienta necesara pentru a putea sa ajut server ul si sper sa va fiu de folos.Am luat la cunostiinta regulamentul si totul mi se pare ca e foarte bine structurat si ca sunteti seriosi de aceea as vrea sa intru in staff sa va pot ajuta si sa fac parte din comunitatea asta misto.

Detalii: Este a doua oara cand aplic prima data nu am citit regulamentul de pe FORUM din pacate deoarece am crezut ca doar cel de pe discord exista... La momentul acesta Parabestial mi se pare cel mai bun server comunitar de competitive din Romania si desi nu am chiar asa multe ore pe server am ajuns in top 10 din cauza ca mi place foarte mult experienta pe care server ul mi o ofera. De aceea zic eu ca sunt gata sa ma dedic nu numa gameplay ului dar si comunitatii.

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Re: CERERE HELPER/ADMIN

Cerere respinsa! Completeaza modelul cum trebuie, citeste fiecare rand de la cap la coada, dupa completeaza-l.
Forta UTA Arad
Imagine
Încuiat