ImagineImagine

Cerere unban cold

Topic author
cold
Membru
Membru
2

Cerere unban cold

Nickname-ul tau:cold
Nickname-ul adminului care te-a banat:parako
Nume server/ip:romania.parabestial.ro
Data si ora:nu stiu
SteamID-ul tau:STEAM_0:1:635114345
Dovada:vreau sa vad doveziile chiar si pc check

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Re: Cerere unban cold

Iti voi pune dovezile in seara asta!
Forta UTA Arad
Imagine

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Uite aici dovada, asteptam parerile staff-ului, tin sa mentionez ca dupa ce te-am intrebat de main nu ai mai facut niciun kill, dovada este pentru AIM nu WALL !
Forta UTA Arad
Imagine

Topic author
cold
Membru
Membru
2

Salut, inteleg dupa cum am spus si in dm-uri ca nu mi se parea corect ca sa primesc ban dupa cateva faze din meci in care m-am descurcat destul de bine fata de majoritatea timpurilor, ai tot dreptul sa ma acuzi daca tu spui ca nu m-ai facusem kill-uri dupa, ceea ce nu imi amintesc iar despre intrebarea daca am main pot sustine ca am spus ca nu am main chiar daca nu este singurul meu cont pe care am jucat cs mai am cel putin 3 unul din ele chiar de pe vremea cand prime-ul era gratis numai ca am spus ca acela este main-ul meu deoarece nu mai am acces la acele conturi si nici nu stiu user-ul lor asa ca nu avea nici un rost sa o spun.

Livixeanu
Membru
Membru
2

Salut, il stiu pe cold dinainte sa devin staff din ziua 1 in care am intrat pe server, putea de atunci sa dea cu aim cand nu era nici un staff on si sa bata tot serverul dar cel putin de fata cu mine nu a facut-o. Si acum bate mai multi playeri dar nu atatia sa se considere cheating. De cand l am cunoscut joaca la fel, my point este ca cel putin eu cred ca nu are aim. Din dovezile prezentate nu rezulta aimul, 95% din faze are tinta pe cap si restu de 5% poate au sarit gloantele de la spray. Eu chir cred ca merita un unban baiatu asta. Zi faina ! :D

EdiAldea
Membru
Membru
2
Romania
Loading…

Salut!sunt de acord pentru unban cold!
il cunosc de ceva timp fiind prietenul meu,iar acum ceva timp tot din acelasi motiv si a mai luat un pc check,iar acel pc check demonstreaza ca nu are cod si poate doar un meci mai bun,pana la urma toti avem o zi buna/o zi rea
Dar se poate efectua un pc check

hypermagie
4
Romania

Salut! Eu sunt 50 - 50 pentru acest unban. La 400 de ore fara sa prezinte alte conturi este destul de greu sa poti juca asa, dar nu imposibil. Se poate sa fi fost doar noroc, dar nu stiu ce sa zic. Nu sunt faze foarte evidente pentru a spune 100% ca este cod, in schimb playstyle-ul pe care il ai la 400 de ore este ciudat. Nu te cunosc personal, restul baietilor de spun ca iti sunt prieteni, este irelevant acest lucru " imi este prieten ". Sunt PRO pentru UNBAN doar din simplul fapt ca nu sunt foarte multe dovezi, dar tot este ciudat ( probabil si de la youtube cum sunt randate filmarile ).

hypermagie
4
Romania

Si inca o chestie micuta doresc sa adaug. Cererea ta de UNBAN, din punctul meu de vedere ar trebuii sa fie respinsa doar din cauza numelui tau de pe steam, citez " top 1parako's mom fan ". Daca tu chiar iti doreai unban nu trebuia sa fi asa toxic. Cu asta am incheiat orice parere din partea mea despre aceasta cerere. Succes! :D

Topic author
cold
Membru
Membru
2

i-am spus si in dm-uri lui parako ca eu am pus numele nu cu mult timp dupa ban numai din faptul ca eram tiltat neschimband-ul pentru ca uitasem de el

burnn-
Membru
Membru
3
Romania

Salut!Nu stiu ce sa zic despre filmare parerea mea este ca daca ai aim ai si wall, jucai prea "lejer" faceai bhop toata harta cu cutitul in mana si cand te apropiai de un player scoateai rapid arma, asta mi s a parut putin suspect ca stiai mereu unde sunt jucatorii, si kill-urile alea 2 din tunel au fost cam dubioase sa nu mai zic ca doar headshot ai dat toata filmarea.La 400 de ore e cam ciudat sa tragi in stilul asta sa ai tinta exact pe capul jucatorului si sa stii exact unde sunt ei. Ramane decizia lui parako acum, daca meriti sau nu unban, noroc! :mrgreen:
Încuiat