ImagineImagine

Cerere Unban - DeathSeries

Topic author
DeathSeries
Membru
Membru
6

Cerere Unban - DeathSeries

Nickname-ul tau: DeathSeries | twitch.tv/kanixse
Nickname-ul adminului care te-a banat: Damage Incorporation.
Nume server/ip: csgo.parabestial.ro
Data si ora: 03.14.2020
SteamID-ul tau: STEAM_1:1:519221058
Dovada:
Am vrut sa intru si eu pe server astazi si am observat ca aveam ban. Ban-ul e de ceva timp si l-am primit de pe fostu server, de cand era csgo romania 1-2. Am si filmarea pe twitch de cand am jucat atunci, se poate vedea clar ca nu am coduri dar adminul m-a banat degeaba si banul a ramas si in prezent pe noul server.

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

Re: Cerere Unban - DeathSeries

Pro unban

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Dupa atat timp?......03.14.2020 sigur ca ai fost banat pe acea data?
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
DeathSeries
Membru
Membru
6

Pai nu stiu, eu am pus data de cand am vrut sa intru pe server, data ban-ului nu o mai tin minte, ce a mai ramas e doar clipul video de pe twitch...

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

DeathSeries scrie: Dum Mar 15, 2020 11:57 pm Pai nu stiu, eu am pus data de cand am vrut sa intru pe server, data ban-ului nu o mai tin minte, ce a mai ramas e doar clipul video de pe twitch...
Si înainte de ban când ai fost controlat și aveai coduri pe pc? Totuși pentru cerere de unban e prea târziu, ai fost Banat acu 2 luni
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
DeathSeries
Membru
Membru
6

Da stiu, dar codurile le aveam in pc si atat, nu am folosit pe server! Altfel cum am mai zis nu imi mai bateam capu atat pentru unban... E logic. Am si postat clip-ul de pe server cand am primit ban si se vede clar ca nu am folosit nimic, crezi ca mai postam ala daca aveam ceva? Pe bune acum...

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

DeathSeries scrie: Mie Mar 18, 2020 2:30 pm Da stiu, dar codurile le aveam in pc si atat, nu am folosit pe server! Altfel cum am mai zis nu imi mai bateam capu atat pentru unban... E logic. Am si postat clip-ul de pe server cand am primit ban si se vede clar ca nu am folosit nimic, crezi ca mai postam ala daca aveam ceva? Pe bune acum...
Schimb parerea din Pro unban in Contra pentru ca nu ai motiv sa detii coduri in pc , chiar daca nu le-ai folosit, ceea ce este greu de crezut.

Bl4dimir
Membru
Membru
6
Loading…

Codurile te trag in jos... cum a spus si RaDaR, nu este un motiv pentru care detii coduri in PC, deci daca le-ai folosit sau nu doar tu stii.
Contra!
M-a atins pe suflet aceasta postare, vrei sa te mint!? :P

Topic author
DeathSeries
Membru
Membru
6

Bine, si daca aveam coduri in pc, greseala mea. Nu am jucat pe server cu asa ceva. Ce pot sa fac mai mult? Daca chiar nu-mi doream unban nu mai insistam atat cu cererile pe care le-am facut. Chiar va rog sa verificati din nou daca mai detin sau nu in pc de cate ori doriti. A fost greseala mea ca am avut coduri in pc si asta este. Daca o sa primesc unban, multumesc, daca nu succes si bafta in continuare! Dar totusi puteti fi si voi mai indulgenti cand vine vorba de a juca si a detine sau nu coduri in calculator. O zi frumoasa!

Topic author
DeathSeries
Membru
Membru
6

Pana la urma una e sa ai in pc si una sa joci. Altfel nu mai postam videoclipul cu mine din momentul in care am luat ban sa se vada dovada clara ca nu am avut nimic dar ma rog, bafta daca asa e mentalitatea de aici.
Încuiat