ImagineImagine

Propunere sanctiuni

Încuiat

Topic author
your daddy
Membru
Membru
6

Propunere sanctiuni

De ce sa fie adaugat(cu ce ajuta serverul): Propun ca sanctiunile sa fie pentru toata lumea, nu numai odata mi sa intamplat sa primesc ban sau mute pentru ca ma injuram cu un roman iar eu sa primesc ban pe 2 ore si cel cu care ma injuram sa nu primeasca nimic.
Detalii(optional): -

Bl4dimir
Membru
Membru
6
Loading…

Re: Propunere sanctiuni

Acest topic nu isi are rostul pentru ca deja aceasta "propunere" daca s-ar putea lua in considerare ca fiind una se aplica.
Fiecare jucator este obligat sa aiba un limbaj decent fata de un alt jucator! - GAG / MUTE / BAN 120 min
Din moment ce doi jucatori se cearta sau ajung si la cuvinte "grele" trebuie sa primeasca avertisment amandoi si apoi sanctionati in functie de gravitatea situatiei. Spre exemplu tu ai facut o cerere de VIP acum 1 zi... ar trebui sa nu ajungi in situatia pe care ai enuntat-o mai devreme si sa reprezinti un comportament relativ normal, evitand cat de mult posibil conflictele de genul ce nu isi au rostul.
Deci aici nu are legatura cu propunerea ci cu consideratiile adminului/ helper-ului. Daca pe viitor se va mai intampla acest eveniment iti recomand sa deschizi un topic referitor la "Reclamatii admini" viewforum.php?f=44
M-a atins pe suflet aceasta postare, vrei sa te mint!? :P
Încuiat