ImagineImagine

Cerere unban Laur

Topic author
LaurM
Membru
Membru
6

Re: Cerere unban Laur

Vreau dovada pentru acele cuvinte și atunci banul poate sa rămână, vreau și eu sa vad unde am spus aberațiile alea. Era de fata Radar care este admin și era în echipa cu mine, nu cred ca a auzit el asa ceva. Dacă tu stai după gura unui admin fără o dovada valida atunci nu îmi mai bat capul.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

LaurM scrie: Sâm Dec 14, 2019 2:11 am Vreau dovada pentru acele cuvinte și atunci banul poate sa rămână, vreau și eu sa vad unde am spus aberațiile alea. Era de fata Radar care este admin și era în echipa cu mine, nu cred ca a auzit el asa ceva. Dacă tu stai după gura unui admin fără o dovada valida atunci nu îmi mai bat capul.
este aproape imposibil de capturat voice chat in acel moment cand injuri in voice chat,voi vorbi si cu radar
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
LaurM
Membru
Membru
6

Bine, asta am înțeles dar vreau măcar un martor pentru asa ceva eram 20 +player nu îmi poți spune ca nu a auzit cineva ce s-a întâmplat sau ca am spus eu prostiile alea. Apropo mai era un player pe nume mr. Royal, la fel și cu el începuse sa ii spună și lui și mie sa ii dam add sa ii dam Steam id-ul pt nus ce i-am spus ca are "status". Puteți sa îl întrebați ca a fost de fata.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Vei primi o sansa,si doar atat,il cunosc pe monster si stiu ca doar in caz ca,daca cineva il injura te face sa suferi apoi iti da ban,te rog foarte frumos indiferent de natie sa respecti staful si vei fi respectat pe server si pe forum.......daca ai intentia sa faci parte
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Unban acordat
► Show Spoiler
Încuiat