ImagineImagine

Cerere vip - Alexandru

Încuiat

Topic author
Charon.
Membru
Membru
6

Cerere vip - Alexandru

Nickname:Alexandru
Discord:Nu am
Nume server/ip:89.46.123.65:27015
Varsta:18ani
Ore jucate pe server (10 ore):10
Vechime pe steam (2 luni):Am peste 2 luni.
SteamID:STEAM_1:0:501691192
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/narcisandrey2/

Az0t
Membru
Membru
7
Romania

Re: Cerere vip - Alexandru

Daca ai avut un cont de steam mai vechi, unde ai jucat csgo, as prefera sa il vad. Zic asta pentru ca sunt cam reticent cu oferirea de grade pe server (fie ca este vorba doar de vip) celor care au conturi noi, cu steam level 0 si asa mai departe.
Momentan, CONTRA.

Topic author
Charon.
Membru
Membru
6

Da, am un cont pe care l-am avut inainte https://steamcommunity.com/id/andrei11003 si tin sa mentin ca pe server suntem 2 frati, si pe forum la fel, Charon. si Charon acest cont a fost folosit de amanoi. Pot si confirma pentru ca pot intra pe el, pe server eu joc cu numele Alexandru si el Andrey Narcis, va multumesc.

forest2k
Membru
Membru
6
Loading…

Charon. scrie: Joi Dec 12, 2019 9:33 pm Da, am un cont pe care l-am avut inainte https://steamcommunity.com/id/andrei11003 si tin sa mentin ca pe server suntem 2 frati, si pe forum la fel, Charon. si Charon acest cont a fost folosit de amanoi. Pot si confirma pentru ca pot intra pe el, pe server eu joc cu numele Alexandru si el Andrey Narcis, va multumesc.
Nu cumva Andrey Narcis a fost banat?
Wake up in a dreamy world !

Az0t
Membru
Membru
7
Romania

Este un cont care a primit VAC ban, acum aproximativ un an. Acum joci pe un cont nou, impartasit cu fratele tau. Nu ma intelege gresit, nu ma deranjeaza daca ai primi acest vip, insa sunt destul de neincrezator cu cei care au conturi noi, cu steam lvl 0 si cu conturile vechi banate. Sunt multi jucatori de acest gen care umplu listele de ban ale adminilor. Astept sa vad ce parere au si ceilalti membrii din staff.

Topic author
Charon.
Membru
Membru
6

Este o opinie, eu te cred, si eu as face la fel ca tine, nu as avea incredere, si contul pe care joc acum nu este impartasit cu fratele meu, cel vechi este.

Az0t
Membru
Membru
7
Romania

Parerea mea este sa te mai joci pe server, sa te vedem activ, sa joci curat si poate reusesti sa scapi de acel level 0 de pe steam. In cele din urma, poate reusesti sa obtii statusul de prime pe csgo. Daca decizia finala este sa primesti acest vip, pentru mine este ok, doar cu conditia sa nu "calci stramb".

Topic author
Charon.
Membru
Membru
6

Sigur, voi fii activ insa pe csgo am rank 22, am prime-ul activat

Az0t
Membru
Membru
7
Romania

Ok, din partea mea ai Pro. Iti dau o sansa chiar daca ai contul de steam nou si level 0. In cazul in care, pe viitor, vrei sa aplici pentru functia de helper/admin, iti recomand sa faci ceva in privinta contului si orelor pe server.

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Cerere respinsa. Neinteresat de statusul cererii.
Încuiat