ImagineImagine

Am primit ban degeaba

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: Am primit ban degeaba

TdrDgs scrie: Dum Noi 24, 2019 4:48 pm Nu inteleg care e problema daca stiu sa trag cu awp-ul. Acesta este contul unui prieten, care m-a rugat sa il cresc, motiv pentru care este nou. Eu pe contul principal am mai bine de 1000 de ore, insa am primit vac (acum aproape 3 ani). Computerul mi-a fost deja verificat de kaizer si a vazut ca nu am niciun fisier dubios sau ceva de genul, iar la faza ca am primit info mi se pare un argument josnic. Eram 4v1, dupa cum am mai spus, inamicul nu avea nicio sansa (cred ca suntem toti constienti de asta).Toata echipa mea se uita spre kitchen, nu inteleg cum poti sustine ca nu stia nimeni de el cand 1 coleg campa kitchen cu awp de pe car, un altul spama un m4 in directia kitchen. Ai vreo dovada ca nu stia nimeni de inamic? In concluzie, banul este primit pentru ca am un nivel mai mare decat restul jucatorilor de pe server? Am intalnit pe acest server favoruri mult mai mari decat o informatie in ideea in care runda era ca si castigata deja, favoruri la care nu am mai comentat si nu am mai cerut ban pentru unul si pentru altul. Astept un raspuns definitiv.
O seara buna.
imi spui si mie cand te-am verificat?.....de sigur imi amintesc pe cei care controlez si tu esti unu care nu este pe lista mea

Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

de fapt stai ca esti pe lista de verificari
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... titled.png
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

oricum daca un owner t-ia dat ban desigur are un motiv valid,aminteste daca esti verificat o data asta nu inseamna sa-ti bagi hacks dupa,dupa orice verificare vei fi mereu totusi in ochii nostri si daca un owner sau admin te prinde nu poti baga scuza ca ai fost controlat
► Show Spoiler

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Cerere refuzata.
Încuiat