ImagineImagine

Am primit ban degeaba

Topic author
TdrDgs
Membru
Membru
6

Am primit ban degeaba

Nickname-ul tau:TdrDgs
Nickname-ul adminului care te-a banat:Nu stiu
Nume server/ip:89.46.123.65:27015
Data si ora:24.11.2019 /~10:10
SteamID-ul tau:76561199004776695
Dovada:Nu detin evidenta foto/video, insa intamplarea a fost urmatoarea: Eram 4v1, inamicul era in kitchen si toti trageam catre el din site b. Eu am intrat pe fereastra cu flash in prealabil si s-a intamplat sa fie la prima pozitie pe care am verificat-o, insa nu am putut sa ii dau damage, el omorandu-ma destul de rapid.

Bambutu
Membru
Membru
6

Re: Am primit ban degeaba

Pai da-ne o dovada ca esti banat,eu am verificat si nici nu ai jucat pe server.
Make money not friends!

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Trebuie sa postezi contul pe care ai fost banat
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

L 11/24/2019 - 10:14:17: [basebans.smx] "Mitică<100><STEAM_1:1:500182268><>" banned "egal wo ich bin<78><STEAM_1:1:522255483><>" (minutes "0") (reason "Wallhack")

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

Acest ban a fost acordat destul de rapid deoarece lumea se plangea ca are cod. Toata echipa lui era pe B in apps si nimeni nu il stia pe cel din kitchen, dar acesta sa uitat exact acolo si sa dus sa il bata. In acea faza l-am banat dar avea un prieten care ii dadea info de la cealalta echipa si i-am spus ca daca vrea sa ii dau unban prietenului sa ii dau ban lui si a inceput un limbaj urat. Aceasta chestie se poate verifica in loguri. Deci in concluzie nu am dovada dar nu cred ca merita unban plus ca dadea tragea cu awp-ul, tinta nici macar nu era langa adversar si adversarul era omorat.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

pff pai uite are cont nou nout si te cred Mitica,sa se verifice logurile,intre timp contra unban
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
TdrDgs
Membru
Membru
6

Nu inteleg care e problema daca stiu sa trag cu awp-ul. Acesta este contul unui prieten, care m-a rugat sa il cresc, motiv pentru care este nou. Eu pe contul principal am mai bine de 1000 de ore, insa am primit vac (acum aproape 3 ani). Computerul mi-a fost deja verificat de kaizer si a vazut ca nu am niciun fisier dubios sau ceva de genul, iar la faza ca am primit info mi se pare un argument josnic. Eram 4v1, dupa cum am mai spus, inamicul nu avea nicio sansa (cred ca suntem toti constienti de asta).Toata echipa mea se uita spre kitchen, nu inteleg cum poti sustine ca nu stia nimeni de el cand 1 coleg campa kitchen cu awp de pe car, un altul spama un m4 in directia kitchen. Ai vreo dovada ca nu stia nimeni de inamic? In concluzie, banul este primit pentru ca am un nivel mai mare decat restul jucatorilor de pe server? Am intalnit pe acest server favoruri mult mai mari decat o informatie in ideea in care runda era ca si castigata deja, favoruri la care nu am mai comentat si nu am mai cerut ban pentru unul si pentru altul. Astept un raspuns definitiv.
O seara buna.

PANZER-W
Membru
Membru
7

Nu a fost facut/prezentat un demo deci PRO unban pana la prezentarea unor dovezi.
AYE

SilentX
Membru
Membru
7
Romania

Asteptam dovada iar in lipsa ei pro unban!

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

Contra . VAC nu primesti degeaba niciodata. Iar vulpea nu isi schimba blana.
Încuiat