ImagineImagine

Cerere admin #2 Bambutu // LOWLiNE

ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Re: Cerere admin #2 Bambutu // LOWLiNE

electronique scrie: Lun Noi 04, 2019 4:33 pm
ZURN scrie: Lun Noi 04, 2019 4:06 pm Stiu ca sunt doar un HELPER si nu am voie sa-mi dau cu parerea dar hai sa fim sinceri, cand a fost ultima data cand ai intrat pe server Bambutu? Nu te-am mai vazut de cand ai luat helper, poate ai mai intrat si tu pe server 20 de minute dar asta nu e activitate, e si asta buna dar nu cred ca ai fi activ si cand ai lua admin, mai asteapta umpic ca nu e apocalipsa de zombii. Esti un om care chiar vrea ce isi doreste dar si eu am fost invatat de catre Mitica, Ka1zer si altii ca rabdarea iti aduce multe, asa si mie cu helperul spre exemplu, nu ca as fi o persoana rea dar am o gandire rationala si vreau sa-ti exprim si ce simt eu cand vreau ceva, crezi ca staffi nu te vrea aderat in comunitate? Ba chiar din contra, orice helper/admin ar fi un punct bonus pentru comunitate si cred ca nu e momentul potrivit acuma! Poate sa ai umpic de mai multa activitate si intoarce-te, stiu ca nu poti din cauza program-ului scolar asa si eu, intru seara vre-o 2/3 ore dar asta nu e motiv sa lipsesti! Nu renunta si tine capul sus.
Rabdare ca rabdare dai tu sfaturi da ai facut 2 cereri de helper in aceeasi zi la 3 ore distanta😂
Ce e asa amuzant ca nu te inteleg? Planuiam sa fac de mult a doua cerere de helper pentru ca o postasem de mai de mult, si de aia asteptasem sa-mi raspunda Hunter sau Sn1per dar vad ca nu gandesti, ma si mira faptul ca ai raspuns si tu care intri pe server o data la nu stiu cate zile. :P

Winners train, losers complain.

PANZER-W
Membru
Membru
7

ZURN scrie: Lun Noi 04, 2019 5:38 pm
ZURN scrie: Lun Noi 04, 2019 4:06 pm Stiu ca sunt doar un HELPER si nu am voie sa-mi dau cu parerea dar hai sa fim sinceri, cand a fost ultima data cand ai intrat pe server Bambutu? Nu te-am mai vazut de cand ai luat helper, poate ai mai intrat si tu pe server 20 de minute dar asta nu e activitate, e si asta buna dar nu cred ca ai fi activ si cand ai lua admin, mai asteapta umpic ca nu e apocalipsa de zombii. Esti un om care chiar vrea ce isi doreste dar si eu am fost invatat de catre Mitica, Ka1zer si altii ca rabdarea iti aduce multe, asa si mie cu helperul spre exemplu, nu ca as fi o persoana rea dar am o gandire rationala si vreau sa-ti exprim si ce simt eu cand vreau ceva, crezi ca staffi nu te vrea aderat in comunitate? Ba chiar din contra, orice helper/admin ar fi un punct bonus pentru comunitate si cred ca nu e momentul potrivit acuma! Poate sa ai umpic de mai multa activitate si intoarce-te, stiu ca nu poti din cauza program-ului scolar asa si eu, intru seara vre-o 2/3 ore dar asta nu e motiv sa lipsesti! Nu renunta si tine capul sus.
Rabdare ca rabdare dai tu sfaturi da ai facut 2 cereri de helper in aceeasi zi la 3 ore distanta😂
Ce e asa amuzant ca nu te inteleg? Planuiam sa fac de mult a doua cerere de helper pentru ca o postasem de mai de mult, si de aia asteptasem sa-mi raspunda Hunter sau Sn1per dar vad ca nu gandesti, ma si mira faptul ca ai raspuns si tu care intri pe server o data la nu stiu cate zile. :P
Te miri ca am raspuns pai iti spun cum de am raspuns.
Am intrat pe forum nu pe server.
Petrec mult timp cu scoala,la 13 ani veneam acasa si 4 ore o dadeam direct cs.
Acuma am maxim 2 pe zi dintre care 1 o petrec in mm sau wingman si 1 pe forum si pe server si alea uneori pot ajunge la 1 sau 1 30 in total.
Ne luam asa de ce ne vine direct pe limba?Inteleg ca esti inca un copil,asa ca atunci mai bine taci si invata.Nu uita:
Prostul tipa,desteptul vorbeste iar inteleptul tace si asculta. <3
AYE

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

electronique scrie: Lun Noi 04, 2019 6:50 pm
ZURN scrie: Lun Noi 04, 2019 5:38 pm

Te miri ca am raspuns pai iti spun cum de am raspuns.
Am intrat pe forum nu pe server.
Petrec mult timp cu scoala,la 13 ani veneam acasa si 4 ore o dadeam direct cs.
Acuma am maxim 2 pe zi dintre care 1 o petrec in mm sau wingman si 1 pe forum si pe server si alea uneori pot ajunge la 1 sau 1 30 in total.
Ne luam asa de ce ne vine direct pe limba?Inteleg ca esti inca un copil,asa ca atunci mai bine taci si invata.Nu uita:
Prostul tipa,desteptul vorbeste iar inteleptul tace si asculta. <3
ai 16 ani 3 ani de diferenta,esti copil ca el,nu vorbi de inteleptciune ca la acea varsta inca mai ai de invatat,ce nu ai invatat inca este respectul fata de altii si experienta generala,nu ii tin partea asta sa fie clar
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

PANZER-W
Membru
Membru
7

Imi pare rau te inseli,dar la 16 ani gandesti cu totul diferit fata de cei de 12-13 ani ceea ce e si normal.
Cel putin la mine,observ gandirea la cei de varsta mea si nu inteleg de ce nu se pot maturiza chiar daca au 16-17 ani,bine e vorba despre unii dintre ei,dar fiind inconjurat zilnic de prieteni/colegi intre 11-18 ani si pot confirma ca modul in care analizeaza si judeca o situatie e complet diferit.Dar nu facem psihologie aici😂😂
AYE

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

electronique scrie: Lun Noi 04, 2019 7:08 pm Imi pare rau te inseli,dar la 16 ani gandesti cu totul diferit fata de cei de 12-13 ani ceea ce e si normal.
Cel putin la mine,observ gandirea la cei de varsta mea si nu inteleg de ce nu se pot maturiza chiar daca au 16-17 ani,bine e vorba despre unii dintre ei,dar fiind inconjurat zilnic de prieteni/colegi intre 11-18 ani si pot confirma ca modul in care analizeaza si judeca o situatie e complet diferit.Dar nu facem psihologie aici😂😂
eu numa insel,vezi nici eu stiu daca sunt intelept si am 28 de ani pentru ca in viata inca mai am de invatat,tu ai invatat deja tot la 16 ani?....hmmm gandire de copil nu crezi?
► Show Spoiler

Topic author
Bambutu
Membru
Membru
6

am intrat ieri toata ziua la fel si vineri seara sambata la fel,daca nu esti tu activ ce vina am eu?Si daca e sa o luam asa,eu pe tine nu te am vazut ieri deloc,sambata poate 20 minute,plus ca tu probabil ai scoala dimineata e la tine e normal sa intri seara 2 ore,dar eu am aproape 7 ore in fiecare zi,si sunt de dupa masa,asa ca te rog sa ti pastrezi cuvintele.
Ultima oară modificat Lun Noi 04, 2019 8:39 pm de către Bambutu, modificat de 2 ori în total.
Make money not friends!

Topic author
Bambutu
Membru
Membru
6

ka1zer scrie: Dum Noi 03, 2019 1:19 pm CONTRA,putina activitate pe server
Ieri mi ai dat pro acum contra,tinand cont ca de cand am luat helper,am luat am mai facut alte 12 ore intr-o saptamana,tinand cont ca am aproape 7 ore in fiecare zi si sunt de dupa masa,eu zic ca e ok.
Make money not friends!

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Bambutu scrie: Lun Noi 04, 2019 8:29 pm
Ieri mi ai dat pro acum contra,tinand cont ca de cand am luat helper,am luat am mai facut alte 12 ore intr-o saptamana,tinand cont ca am aproape 7 ore in fiecare zi si sunt de dupa masa,eu zic ca e ok.
til dau inapoi pro stai calm frate,am fost prea mult sub presiune in ultime ore,am avut multe lucruri de facut
Tu totusi esti mai ok
► Show Spoiler

Topic author
Bambutu
Membru
Membru
6

ka1zer scrie: Lun Noi 04, 2019 8:30 pm
Bambutu scrie: Lun Noi 04, 2019 8:29 pm
til dau inapoi pro stai calm frate,am fost prea mult sub presiune in ultime ore,am avut multe lucruri de facut
Tu totusi esti mai ok
Ok man,mersi.
Make money not friends!

Topic author
Bambutu
Membru
Membru
6

electronique scrie: Lun Noi 04, 2019 3:05 pm Contra,de cati membri in staff mai are nevoie comunitatea,100?Observ ca toti doresc admin nu si helper,mi se pare ciudat.
Si in legatura ca in anumite momente ale zilei sunt hackeri pe server.Nu avem un program stabilit astfel incat fiecare admin/helper sa aiba un anumit interval de timp dintr-o zi in care e obligat sa stea pe server.Cu sau fara tine vor exista perioade de timp cand pe server vor fi hackeri.Oricat de multi admini ar fi acceptati situatia nu prea s-ar schimba,mai ales pe timpul noptii.
Pe timpul noptii tin sa te contrazic in weekend,stau pana la 2,daca mai sunt playeri pe server,daca nu ies,mai ales vineri de la 8 sunt pe server pana la 12,joi intru pe la 9,in rest in timpul saptamnii intru dimineata.
Make money not friends!
Încuiat