ImagineImagine

cerere unban Кто нахуй

Încuiat

Topic author
jxsehidolumeu
Membru
Membru
6

cerere unban Кто нахуй

Nickname-ul tau: Кто нахуй
Nickname-ul adminului care te-a banat: Fr3sh
Data si ora: 10.20.2019-7:30
SteamID-ul tau: STEAM_1:0:518277733
Dovada:

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: cerere unban Кто нахуй

Am facut control la aceasta persoana ieri si nu avea nimic joaca pe laptop are pingu mare si uneori pare ca are aim cand are lag,am banat eu deja un cont de al lui acu ceva timp in urma,pe contul nou nu a jucat deloc cu coduri deoarece m-am uita precis la data si ora de la ez frag-ul pe care avea si dupa ultimul ban in shell:recent nu l-a mai folosit,Fresh daca nu esti sigur de o persoana daca are cod fa-i control,oricum o dovada necesita la acest ban
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

va rog sa ma acuzati,pana o dovada va fi prezentata pe aceasta cerere trebuie sa dau unban acestui jucator,daca dovada este clara imi iau toata responsabilitatea pentru actiuni
► Show Spoiler

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

Adminul nu are dovada dar am stat spectate pe el o jumatate de ora si se vedea foarte bine aimbotul si wallhackul.Fr3sh a vrut sa raspunda el dar fara dovada deoarece ai un cont nou si o dadeai cu aimbotul pe fata de foarte mult timp si ai fost raportat de multe ori. Deci chiar daca Fr3sh a dat banul eu l-am rugat deci toata cauza cade pe umerii mei.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Mitică scrie: Lun Oct 21, 2019 7:37 am Adminul nu are dovada dar am stat spectate pe el o jumatate de ora si se vedea foarte bine aimbotul.Fr3sh a vrut sa raspunda el dar fara dovada deoarece ai un cont nou si o dadeai cu aimbotul pe fata de foarte mult timp si ai fost raportat de multe ori. Deci chiar daca Fr3sh a dat banul eu l-am rugat deci toata cauza cade pe umerii mei.
nu stiu bro,si ieri la-m controlat mai bine dupa ban si cu last activity view nu pare evese ceva pe calculator,am mai stat si eu spec pe el si chiar nu vazui nimic suspect,nus ce sa spun sincer,nu sunt de partea lui sa fie clar,si toti stiu cat nu suport codatii dar avand in vedere ca,cu contul lui noi nu a mai jucat cu coduri nu mi-a fost suspect la ochi si curat pe calculator nu pot sa-i dau ban sau sa-l tin banat ,in caz daca il prind sau vad ca joaca cu coade doar stii.......ban permanent si voi avea dovada
► Show Spoiler

Hunter
Membru
Membru
7
Loading…

ka1zer scrie: Dum Oct 20, 2019 8:06 pm va rog sa ma acuzati,pana o dovada va fi prezentata pe aceasta cerere trebuie sa dau unban acestui jucator,daca dovada este clara imi iau toata responsabilitatea pentru actiuni
De ce acorzi unban pana nu a fost aprobata cererea?
L 10/20/2019 - 20:07:12: [basebans.smx] "Ka1zer<385><STEAM_1:0:197302424><>" removed ban (filter "STEAM_1:0:518277733")

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Hunter scrie: Mar Oct 22, 2019 4:41 pm
ka1zer scrie: Dum Oct 20, 2019 8:06 pm va rog sa ma acuzati,pana o dovada va fi prezentata pe aceasta cerere trebuie sa dau unban acestui jucator,daca dovada este clara imi iau toata responsabilitatea pentru actiuni
De ce acorzi unban pana nu a fost aprobata cererea?
L 10/20/2019 - 20:07:12: [basebans.smx] "Ka1zer<385><STEAM_1:0:197302424><>" removed ban (filter "STEAM_1:0:518277733")
imi cer scuze Hunter,dar deja mai sus am scris de ce si ca-mi iau responsabilitatea de actiuni,sunt de ajuns in varsta pntru astfel de actiuni,dupa cum vezi nici mitica a postat dovada sau fr3sh,altceva nu mai am nimic de adaugat
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

P.S activitatea din partea ownerilor este foarte scarsa in ultima perioada,cat trebuie un jucator care cere unban sa astepte dreptatea pentru unui ban dat pe nedrept?....1 saptamana?......doua sapt?......stiu ca aveti probleme voastre personale si eu am credema,dar mi-am luat responsabilitatea ca admin pe gratis si o duc pana la sfirsti pe drept si cu motivatie,daca nu va place ca sunt drept fata de toti atunci acesta nu este un server pentru mine
► Show Spoiler

Hunter
Membru
Membru
7
Loading…

Unban acordat.

PS:
Ka1zer a primit un avertisment pentru scoaterea banului înainte ca cererea sa fie acceptata.
Fr3sh a primit un avertisment pentru neprezentarea dovezii banului dat.
Încuiat