ImagineImagine

Reclamatie - Ka1zer

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: Reclamatie - Ka1zer

Hunter scrie: Mie Oct 23, 2019 8:28 am De pe 04.10 nu ai mai postat nimic si banuri ai dat la greu, nu trebuie dovada, dar trebuie postat banul acolo, ai înțeles? Răspunde la subiect nu mai bătea câmpii.
eu nu bat campii lol,cunosc aceasta persoana de ani de zile,deja sunt admin pe un server de al lui dar nu pot sta ca este in USA si am pingul foarte mare,asteptarea era pe un server in europa si voi fi se pe al lui si puteam sa stau si pe al vostru,are servere la greu in mai multe jocuri,de ce nici unu pune pro la reclamatia ta impotriva mea?....pentru ca lumea m-a cunoscut destul de bine si au vazut ca imi fac treaba pe orice punct de vedere,cei care au facut reclamatii sunt doar niste copiii ofticati care habar nu au cine sunt si decat timp sunt pe servere si pe jocuri,ei vor un simplu lucru sa fie codati pe server fara deranj si sa tessteze codurile lor de copii bolnavi,scuse ca sunt prea dur dar asa este,

https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... titled.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... itled5.png

motivul de ce sunt pe serverul vostru?.....pur si simplu imi placea,dar stii ce?....faceti bors

Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Hunter scrie: Mie Oct 23, 2019 8:28 am De pe 04.10 nu ai mai postat nimic si banuri ai dat la greu, nu trebuie dovada, dar trebuie postat banul acolo, ai înțeles? Răspunde la subiect nu mai bătea câmpii.
oh da,dar ai uitat un detaliu,este un server non prime,multe conturi noi care o dadeau la greu cu coade si multe conturi noi pe aceasi ip este si normal nu crezi?.......
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Hai baieti cine e PRO sau CONTRA?
Come on guys who is PRO or CONTRA?
aveti tot timpul din lume ca sa decideti
you have all the time at disposition to decide
► Show Spoiler

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Cerere fondata. Nu se acorda sancțiune, mergând pe neînțelegerea anumitor reguli care intre timp s-au lămurit.
Încuiat