ImagineImagine

Reclamatie - Ka1zer

Topic author
Hunter
Membru
Membru
7
Loading…

Reclamatie - Ka1zer

Server-ul pe care a fost incidentul: CSGO ROMANIA
Nickname-ul tau: Hunter
Nickname-ul adminului reclamat: Ka1zer
Data si ora: Ce-am putut verifica pe o săptămâna in urma
Motiv: banuri permanente fără postare (cel putin 5 pe zi)
Dovada: loguri server

Solicit anularea adminului.

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

Re: Reclamatie - Ka1zer

Nu pot raspunde la aceasta reclamatie deoarece nu tin cu nimeni. Este complet adevarat ce spune Hunter dar sincer si eu am mai dat banuri permanente fara sa le pun in banlist dar aveam dovada si cei mai multi o dadeau pe fata cu aimbotul si cu wallhackul si din graba uitam sa iau steamid.
Deci eu sunt NEUTRU.

SilentX
Membru
Membru
7
Romania

Are activitate buna si probabil da de multi codati.Pentru cei cu aim, wall, spin pe fata, pana faci demo dureaza iar asta ii irita pe playeri.Problema este sa nu fie date abuziv si fara simt de raspundere, nu dau nume dar daca si eu am fost facut waller si ca am bhop....... ma cam indoiesc si la asta nu ma refer doar la el.Eu zic ca daca se vor strange mai multe reclamatii si banuri date pe nedrept atuncia putem trage o concluzie. :D

P250 MONSTER
Membru
Membru
6
Loading…

paii ... cum sta treaba!! am stat ieri cu el in Discord pina la 12 noapte si am prins 3-5 cheaters,si am dat control la vreo 4-6 persoane!!
Contra!

P250 MONSTER
Membru
Membru
6
Loading…

Silent ai dreptate,pina faci demo pina faci record,upload !!! cheaterul fuge !! s dai manual ban !! intrebarea??? DOVADA?? heheheh !!! asta-i chestea!

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

Salutare. Eu am adunat 500 de gb cu filmari din orele jucate pe server majoritatea erau dubii in privinta unor playeri suspectati, multe din ele sunt si dovezi ale unor cheateri, este dificil sa poti taia filmele de zeci de Gb fix in mom in care ai dovada asa ca am inceput sa filmez doar cazurile in sine , banurile permanente date de mine au fost doar in situatii de aim si bhop script. Uneori intra 2 useri aimbot pe server si pana filmezi ies toti playerii acolo trebuie instant ban dar ai nevoie si de dovada. Ai de ales in a filma o dovada consistenta in timp ce playerii se plang si ies pe rand. Acolo este o situatie dupa parerea mea in care trebuie sa dai ban instant. Dovada in aceste situatii poate lipsi uneori din aceasta decizie sau paradox sa ii spun. Eu personal pot spune ca l-am vazut foarte implicat in aceasta activitate pe Ka1zer si cred ca face treaba buna si este dedicat acestei comunitati. Poate ar fi prea aspra sanctiunea si cred ca sigur poate explica. Seara buna

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

daca cineva va cere unban am toate dovezile pe hard disk,sn1per o spus ca nu este nevoie sa postam dar sa avem dovezi in caz de unban,nu crezi hunter?......da-mi add pe disrcord si ti le arat pe toate ;)

Edit:este adevarat in ultima vreme umbutu o cerut unban unde cred ca o fost foarte gresit sa i se dea ,nu eram pe record cand l-am vazut pe fata ce wall avea,dar am vazut clar ca avea zhuncheats,configuratii?...la momendat mda .....ok trebuia s-ai fac un control complet ca gaseam cea ce lipsea din acel fisier ^^,nu eram ca sa spunem la curent de toate codurile pe care pot exista si cum sa le prind,am fost 3 ore pe net sa le=am invatat aproape pe toate,credema invat multe si repede in fiecare zi,daca primesti in privat plangeri de la codati de ce nu respecta regulile si cer unban?le e frica credema,sunt doar ofticati ca nu au cum sa faca astfel,nu e prima oara de cand sunt admin pe un server si nu vorbesc necesar de csgo,reclamatiile pe care le am avut pana acum erau si prostesti din partea lui divin si mafy,doi nesimtiti(SI IMI PERMIT SA SPUN),te lasi fraierit fratica,eu spun doar o chestie nici unu ma cumpara pe mine nici prietenii,au respectul meu pana sunt curati,daca sunt codati au belito......sa fie clar
Ultima oară modificat Mie Oct 23, 2019 2:44 am de către Ka1zer, modificat de 3 ori în total.
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Hunter poti sa-mi si spui cate banuri am dat in ultimele 4 zile?......cred ca nu ti-ai dat seama ca serverul tot este plin si mai putini codati de cand sunt admin si acum ca mi-ai scos adminul cred ca o sa avem o problema,doua la mana de ce nu au facut cerere de unban?.....ca le am dovezile,ce facem hunter?.....ia spune,mai am doua cereri de admin din partea altora servere,daca doar tu crezi ca e corect cea ce faci si sa lasi iarasi codatii sa castige atunci...nu ma face sa pierd timp degeaba,trebuie sa stiu daca mai pierd timp cu oameni neseriosi
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
Hunter
Membru
Membru
7
Loading…

De pe 04.10 nu ai mai postat nimic si banuri ai dat la greu, nu trebuie dovada, dar trebuie postat banul acolo, ai înțeles? Răspunde la subiect nu mai bătea câmpii.

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Cred ca se merge prea departe cu anularea adminului, dar voi studia bine cauza și voi revenii cu detalii.
Încuiat