ImagineImagine

Cerere unban ALEKS

Încuiat

Topic author
ALEKS

Cerere unban ALEKS

Nickname-ul tau: ALEKS
Nickname-ul adminului care te-a banat: X3NON
Nume server/ip: ROMANIA.PARABESTIAL.RO
Data si ora: 16.01.2026 19:12
SteamID-ul tau: 76561199800045873
Dovada: nu stiam ca trebuie facut ss, dar la momentul banului aveam 30 de ore pe server in care am mai avut discutii si cu alti admini care jucau mult mai bine si nu am luat ban, iar asta imi da ban cand aveam scor 11/12 sau ceva de genu pt ca n am vrut sa l las sa mi faca pc check, las asa pe oricine sa mi intre in calculator sa se uite daca am eu cheaturi ca asa i se pare lui ca l am omorat o data si s a suparat.... sa arate si el un demo sau ceva de unde a tras concluzia ca am hack si nu i nicio problema din partea mea dar nici macar nu jucam cine stie ce wow ca sa aiba el suspiciuni...

X3NoN???
Membru
Membru

Re: Cerere unban ALEKS

Salut ,din pacate nu mai am filmarea fiindca imi consuma foarte mult ,avand in vedere ca prima oara ai refuzat pc check chiar nu mai stiu de ce te am luat ,cel mai probabil ai avut faze suspecte si contul tau nu pare unu trusted te as ruga sa lasi un cont main daca ai si sa imi dai un mesaj pe discord daca esti de acord cu pc check,ca sa pot sa te ajut trebuie sa ma ajuti si tu si sa cooperezi

discord:x3non280523

Topic author
ALEKS

Uite care i treaba,
1. Nu stiu neaparat daca are vreo relevanta dar m am jucat csgo de cand a aparut pana acum cativa ani, 3, 5 whatever, deci nu sunt pt prima data pe un joc de genu ca sa fiu chiar bot sau etc.
2. Ca sa pot sa ti dau tie cont main, sau conturile pe care le am folosit , facute cu o adresa de mail pe care nu o mai folosesc de cand m am lasat si nici nu mai am niciun fel de acces la ea, as putea probabil sa o recuperez dar e un proces prea boring doar ca sa pot sa aflu niste conturi de steam afiliate cu respectivul mail, eu folosesc contul asta si doar asta sa ma joc for fun si atat cand mai vin de la munca cand ploua afara chestii de genu, nu ma joc pt rank elo premier sau alte chestii.
3. O faza "suspecta" nu inseamna neaparat cheat doar stii cum e jocu asta.
4. Nu inteleg relevanta unui pc check cand eu puteam chiar si in momentu ala sa accept si sa sterg cheatul, sau sa il pun intr un hidden folder, sa i schimb denumirea etc. La fel si acum daca eu accept pt cgheck si tu te uiti, eu am sters codu si dupa ce zici tu ca e ok il descarc inapoi, deci ce rezolvi pana la urma cu asta?
5. Daca foloseam cod nu mi mai bateam capu sa fac cerere de unban, puteam sa mi fac alt cont si sa intru iar si iar si iar.
Asa ca astept un unban corect ;)

X3NoN???
Membru
Membru

iti dau un termen de 24 de ore din momentul acesta sa ma contactezi ,nu am cum sa te ajut daca nu cooperezi .

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
China

Salut,

Ai primit unban, spor la joaca.

Topic Closed.
Încuiat