ImagineImagine

Cerere unban - ecstacy

Încuiat

Topic author
ecstacy
Membru
Membru
Romania

Cerere unban - ecstacy

Nickname-ul tau:ecstacy
Nickname-ul adminului care te-a banat:xDante
Nume server/ip:romania.parabestial.ro
Data si ora:26.08, 23:18
SteamID-ul tau:76561199039979897
Dovada:nu am, dar as vrea sa stiu dovada admin-ului pentru care am luat ban. Motivul ar fi fost ca mi a gasit "ExLoader" prin folderul de Downloads. Dupa o verificare detaliata s a dovedit si faptul ca programul nu a mai fost deschis din februarie 2025. E pur si simplu un loader pentru skin changer de care am uitat. In plus jocul a fost deschis pe intreaga perioada a verificarii, iar Dante a intrat cu anydesk in pc ul meu, incat a intrat pe joc sa vada daca e ceva injectat, in final rezultand ca eram curat. Daca s a dovedit cu "OSForensics" ca programul a fost deschis ultima data in februarie 2025, nu inteleg pentru ce ar fi un motiv valid de ban. Daca nu ma insel ce a gasit Dante nici macar nu e skin changerul ci e doar setup-ul de instalare al programului de skin changer. Skin changerul in sine nu il aveam in pc la momentul verificarii de catre Admin. As dori si parerea altora. Multumesc
Ultima oară modificat Mie Aug 27, 2025 8:36 am de către ecstacy, modificat de 2 ori în total.

Para
Fondator
Fondator
7
Romania

Re: Cerere unban - ecstacy

Daca motivul este acesta pentru care s-a dat ban, e bine sa se revizuiască interzicerea acestor jucători pentru acest motiv. Menționez ca se acorda ban daca se găsește la verificare un program de cheats deschis recent.

Topic author
ecstacy
Membru
Membru
Romania

Tin sa mentionez,program nedeschis de 6 luni de zile

xyz
Membru
Membru
1
Romania

Unban acordat, dar sterge exe ul din PC !
Bucuresti , Steaua Bucuresti !
Încuiat