ImagineImagine

Cerere Grad

Încuiat

Topic author
Mlutty
Romania
Loading…

Cerere Grad

Nickname: Mlutty
Discord: lutti#1279
Nume server/ip:cs2.parabestial.ro romania.parabestial.ro
Varsta: 21 de ani.
Ore jucate pe server (minim 15): Afirmativ.
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 51+
Cont free sau cumpărat (PRIME): Am decis sa mă reapuc de cs, cont cu prime.
Interviu (prin voce pe discord): Desigur, dar astept sa-mi ajunga castile cu microfon pentru o mai buna comunicare.

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): -PARABESTIAL-
STEAM ID: STEAM_0:0:958509745
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/mlutty/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (cat timp): Nu am avut pe aceasta comunitate, dar am avut in subordine 2 servere create de mine. (cs:go)
Detalii: Numele meu este Lucian, am 21 de ani și în timpul liber îmi place să joc CS, în special pe o comunitate atât de plăcută. Din păcate, există și persoane toxice care afectează atmosfera jocului, motiv pentru care am decis să candidez pentru o funcție, cu scopul de a combate comportamentele antisociale și de a contribui la un mediu mai plăcut și armonios pentru toți jucătorii.
Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: Am inteles

- Cu respect Lutty -

blazegaming22
2
Romania

Re: Cerere Grad

Contra! Prea putine ore pe cont

Dracusor
1
Romania

CONTRA! comportament necorespunzator.

xDante
Membru
Membru

Contra. Comportament necorespunzator pe server+prea putine ore pe steam.

tudorzet
Membru
Membru

CONTRA! Comportament necorespunzator.

Topic author
Mlutty
Romania
Loading…

Am primit feedback-ul vostru și aș dori să clarific câteva puncte. În primul rând, în ceea ce privește orele de joc: sunt conștient că numărul de ore pe Steam este mai mic comparativ cu alți jucători, dar aș dori să precizez că abia m-am întors la CS, iar în prezent lucrez activ pentru a crește numărul de ore jucate pe serverul Parabestial. Sunt în proces de a reveni în forma de joc și de a-mi dedica mai mult timp serverului. De asemenea, în trecut am avut conturi și activitate pe alte servere, ceea ce nu se reflectă în mod direct pe contul meu curent de Steam.

În legătură cu comportamentul meu pe server, vreau să subliniez că respect în totalitate regulile și cerințele comunității. Dacă există vreun incident specific despre care ar trebui să fiu conștient, aș aprecia orice clarificare. Eu nu am intenționat niciodată să creez un mediu toxic și, din contră, am aplicat pentru a fi admin pentru a contribui pozitiv la comunitatea Parabestial. Aș fi extrem de deschis la orice sugestii și recomandări din partea voastră pentru a îmbunătăți orice comportament perceput ca fiind necorespunzător.

Aș vrea, de asemenea, să menționez că sunt foarte motivat să îmi îmbunătățesc abilitățile de administrare și interacțiune cu jucătorii, pentru a asigura un mediu plăcut și respectuos pentru toți. Îmi doresc să am o comunicare cât mai clară cu toți jucătorii și să colaborez cât mai bine cu întreaga echipă de administratori.

În concluzie, rămân deschis la orice feedback constructiv și aș aprecia oportunitatea de a discuta mai detaliat despre orice aspecte care ar putea să fi fost interpretate greșit.
- Cu respect Lutty -

Marijuana:)
Owner
Owner
1
Romania

CONTRA! comportament necorespunzator.

deianu
Membru
Membru
1