ImagineImagine

Iojica = valve anticheat

Încuiat

Topic author
hyns.club8498
1

Iojica = valve anticheat

Server-ul pe care a fost incidentul: parabestial.ro
Nickname-ul tau: SuperSAYAN godxly
Nickname-ul adminului reclamat: lojica
Data si ora: 01.03.2025 ora 01.15
Dovada: consola, vreau si eu motivul pe care l-ai scris acolo
Motiv: In loc sa baneze codatii de pe server (tinand cont ca erau 6 codati cel putin), el sta si da gag-uri la oamenii care injurau codatii + ca-mi da si mie ( ca i-am zis ca ii ia 10 ani sa faca un demo si sa-i dea ban), ma rog, omul asta sufera de gradul de pe sv cu cei noi veniti pe sv (nu e prima oara), chiar daca ii da cnva tag in chat sa-si faca treaba de "admin". mi se pare patetic sa ai admini pe sv + codati, si stai sa dai gag-uri in loc de bann pt hack...

who_i_am
1
Brazil

Re: Iojica = valve anticheat

Salut, in primu rand codatii se raporteaza pe discord printr-un ticket, in al 2-lea rand ai un titlu de respectat, nu de luat staff-ul la misto.

xyz
Membru
Membru
1
Romania

Așteptăm dovada pentru mute/gag, în regulament scrie foarte clar, dacă este un hacker pe server și jucătorii înjura, nu doar hackerul va fi sancționat ci și jucătorii care nu au un limbaj adecvat!
Bucuresti , Steaua Bucuresti !

maita
Membru
Membru
1

Salut,

În primul rând, referitor la expresia „ținând cont că erau cel puțin 6 codati”, nu înțeleg cum consideri că ar trebui să îmi fac singur treaba într-un timp atât de scurt.

În al doilea rând, ai menționat „el stă și dă gag-uri la oamenii care înjurau codatii + că-mi dă și mie”, ca și cum ai fi o persoană specială care nu ar trebui sancționată conform regulamentului. Regulile trebuie respectate, indiferent dacă persoana pe care ai jignit-o folosește cheats sau nu.

În al treilea rând, aș vrea să știu la ce te referi prin afirmația „suferă de gradul de pe server cu cei nou-veniți pe server (nu e prima oară)”.

În al patrulea rând, vreau să subliniez că, atunci când încerci să obții dovezi împotriva unui codat, chat-ul îți sare în ochi și este imposibil să nu sancționezi persoanele care nu respectă regulamentul.

Iar în ultimul rând, mi se pare foarte ciudat că te plângi de codati, dar nu îți aloci nici măcar 5 minute pentru a face un ticket, astfel încât un admin să poată rezolva problema.

Ți-am atașat și dovada pentru gag, împreună cu motivul.

Baftă!

Topic author
hyns.club8498
1

=))))))))))), ce ai demonstrat prin ss-ul asta, ca ti-am zis sa-ti faci treaba mai repede?
Frate stai 7-8 runde sa dai ban la niste codati, despre ce vorbim... a stai ... mai bine dai gag...
Nu e nimic iojica nu toti is facuti sa fie moderatori, poti sa te lasi de acest "job", trebuie dexteritate pt asa ceva (si creier)

Efectiv nu aveam nimic, daca intrai, faceai un demo scurt si dadeai ban, dar te-a preocupat gag-ul intai, nu banarea codatiilor, plus ca printre atatia codati, tie iti fuge ochiul la chat,NU?

gag-ul rezulta ca nu va faceti treaba in timp util sa banati codatii, ca stati 20 de runde sa dati un ban, plus ca nici nu urmariti U@ cand se da tag la un cheater.
Ultima oară modificat Sâm Mar 01, 2025 6:24 pm de către hyns.club8498, modificat 1 dată în total.

blazegaming22
2
Romania

CONTRA! Sanctiunea e acordata corect.
Si nu mai face free chat aici!

xyz
Membru
Membru
1
Romania

Contra la reclamație!
Dacă ție ți se pare nedrept faptul ca un admin trebuie sa strângă dovezi înainte de un potențial ban, în caz de cerere unban, atunci este total greșit, în plus ca un admin are datoria sa sanctioneze orice player care încalca regulamentul pe server. Codatul a fost Banat, iar cei care au avut un limbaj neconform regulamentului au fost sancționați! În concluzie Adminul și-a făcut treaba.
Bucuresti , Steaua Bucuresti !

Topic author
hyns.club8498
1

ba xyz esti pe alt fir varule, n-ai inteles nimic din ce am scris, las-o asa

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Reclamatie respinsa! Iar tu vei fi sanctionat cu ban timp de 2 saptamani pt comportamentul tau de “smecheras”
Forta UTA Arad
Imagine
Încuiat