ImagineImagine

Unban Grasu

Încuiat

Topic author
IonicaFute
Membru
Membru
1
Romania

Unban Grasu

Nickname-ul tau:Grasu
Nickname-ul adminului care te-a banat:Blaze
Nume server/ip:romania.parabestial.ro:27015
Data si ora:17/11/2024 in jurul orei 1:30
SteamID-ul tau:76561199152151762
Dovada:Nu exista din partea mea

Am primit ban deoarece nu aveam orele pe public iar la cerea adminului de ai arata contul main am trimis acest cont : https://steamcommunity.com/id/grasupompasu pe care am vac ban dar nu este luat de mine am si dovada dar mai am si alt main mai vechi tot cu vac ban https://steamcommunity.com/profiles/76561199068530247 . Macar daca primeam ban dupa ce mi ati fi facut un pc check asa si ati fi gasit presupusul "cod" cum se procedeaza pe majoritatea serverelor. Oricum banul nu a fost dat doar din motivul ca aveam orele pe privat asa cum a spus blaze, doar i am tras pe frunte si probabil s-a frustrat. Respect Kendama.

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Re: Unban Grasu

din pacate, slabe sanse sa iti iei unban pt ce ai spus aici
Forta UTA Arad
Imagine

hypermagie
4
Romania

Salut domnule “Grasu” sau “IonicaFute”. Din orice punct de vedere vrei sa privesti situatia, ea este exact aceiasi. Ai insultat server-ul si staff-ul iar acum doresti unban? Cum merge treaba asta ca nu inteleg. Injuram si facem ca niste maimute si vrem unban ca ne place server-ul.

Daca nu stii sa te comporti frumos si ai sub limita de neuroni pe care o persoana normala trebuie sa ii aiba, nu vad rostul acestei cereri.

Sunt curios daca ai macar IQ-ul necesar sa te comporti normal. Raspunsul la cerere in 95% din cazuri o sa fie “RESPINSA”, dar asteptam si parerile celor din staff.

Ai grija IonicaFute, sa nu fii tu cel “F*t*t” pana la urma.

Stima si Respect,
hypermagie

hypermagie
4
Romania

Dupa ce iti aduci tov sa fie frustrati e normal frate, te pup.

CERERE RESPINSA.
Încuiat