ImagineImagine

Cerere unban - Arrogance

Topic author
Arrogance
Membru
Membru
6

Cerere unban - Arrogance

Nickname-ul tau: Arrogance
Nickname-ul adminului care te-a banat: M-a scos de pe server cu "You have been banned from this server." N-am observat niciun nume.
Data si ora: 17/08/2019, ora nu o stiu, dupa-masa dupa 12 sa zic, pana in 14:00-15:00
SteamID-ul tau: http://steamcommunity.com/profiles/76561198144762747 STEAM_0:1:92248509
Dovada: https://ibb.co/8DK8tCc

Kitsune
Membru
Membru
6

Re: Cerere unban - Arrogance

Girl, I have no shame

Topic author
Arrogance
Membru
Membru
6

Deci sa inteleg ca mi-ai dat motiv din frustrare, ce ai patit? Sau care-i motivul banului tau Bogdanut? Am gasit un server de 128 cu figuri de 64 si nu mai poate omul sa stea chill pe publice in 2019? Ca se trezesc ametiti ca voi de sunteti paraleli cu scena counterului, Am mai multe ore in cs-uri decat ai tu de cand ai primit primul calculator. Nu te jignez, dar esti jalnic daca asa comunitati sunt pe go, pe 1.6 erau sfante, aia e 2019 generatia tableta voi sunteti.

Kitsune
Membru
Membru
6

Asemenea afirmatii nu-si au rostul aici, daca ai vero problema cu mine, ma contactezi in privat, in acest topic se vorbeste strict despre un anumit incident, nu de altceva, ok?
Girl, I have no shame

Az0t
Membru
Membru
6
Romania

Eram pe server cand a primit Arrogance ban. Omul joaca bine, foarte bine, incoparabil de bine fata de cei ca mine sau mai slabi si nu spun asta cu scarcasm. Se vede ca omul si-a facut un numar de ore pe acest joc si pe altele din seria counter strike. Ar fi ultima persoana care ar folosi programe de tipul hack-urilor. Cand juca cu mine in echipa si eu muream, stateam spectate pe el ca sa vad daca omul acesta chiar joaca cu coduri, fiindca mi se parea ca joaca prea bine. Dar dupa modul lui de joc, este clar ca are multi ani de experienta si ca stie sa joace.

Pro la Unban.

P.S : Mersi si eu de ban Kitsune - se vede ca sunt foarte justificate.
Poate facem o cerere, eu si Arrogance sa iti scoata adminul acela ca vad ca prea arunci cu banurile in stanga si in dreapta (nu o zic ca o amenintare, chiar nu am nimic impotriva daca ai admin, dar te rog, nu mai arunca cu banul in stanga si dreapta pe orice faza pe care tu nu ti-o poti "explica". Cel putin, de bun simt, ai putea sa te consulti cu un alt admin la un demo. Daca sunteti amandoi de aceeasi parere, bine, daca nu, mai bine te abtii. )

Husky
Membru
Membru
7

I dont even need to see a demo.
I played with this guy even he helped me find cheaters and this include Azot.
theese two pro players need to be unbanned.
Both of them have 2000+ hours.

Kitsune
Membru
Membru
6

go ahead, cum am spus, eu nu regret decizia facuta
Girl, I have no shame

Husky
Membru
Membru
7

Kitsune i was just like u i even tried to ban two admins (Tavi and Cr1tyzen).
Not everybody is a cheater and please check the profiles before doing something.

Kitsune
Membru
Membru
6

check the evidence, let friendship away, and be honest :D
Girl, I have no shame

Husky
Membru
Membru
7

how to check it when everybody here is sending it by a way that i cant open just upload it on yt
Încuiat