ImagineImagine

Reclamatie electronique

Încuiat

Topic author
Marhy
Membru
Membru
6

Reclamatie electronique

Server-ul pe care a fost incidentul: CSGO ROMANIA
Nickname-ul tau:Najanes
Nickname-ul adminului reclamat:electronique
Data si ora:acum
Motiv:nu si a facut datoria de admin , mi a dat kick pe motivul "DISRESPECT FATA DE ADMIN" . Am zis sa dea spec pe cineva care avea cheat , si nu m a bagat in seama. I am mai spus inca o data si a zis sa tac. Eu am zis ca nu face nimic , si am primit kick. Multumesc anticipat!
Dovada:

Kamu
Membru
Membru
6

Re: Reclamatie electronique

PRO omu cam isi face de cap cu adminu.

Beny
Membru
Membru
6

Contra, serverul a devenit din ce in ce mai aglomerat, iar el presupun ca s-a uitat, deoarece el glumeste cand zice asa, iar daca nu a luat ban probabil ca nu are cod =)

Kamu
Membru
Membru
6

Beny scrie: Lun Aug 12, 2019 2:27 pm Contra, serverul a devenit din ce in ce mai aglomerat, iar el presupun ca s-a uitat, deoarece el glumeste cand zice asa, iar daca nu a luat ban probabil ca nu are cod =)
cum am zis si la alte persoane, daca nu stii , nu vorbi , avand in vedere ca Marhy i-a zis lui electro sa se uite pe acea persoana fiindca credea ca are hack , si el ceea ce facea ii zicea sa taca odata din gura, si el se juca in continuare (electro)

PANZER-W
Membru
Membru
6

A intrat dupa si i-am explicat,avea un limbaj vulgar fata de admini,in cazul dat eram eu cu Paduraru'Mitica.
La momentul dat ii faceam demo jucatorului acuzat pe u@ iar ei ne acuzau ca nu ne faceam treaba chiar daca stateam spec de mai bine de 5 mine pe persoana acuzata.
AYE

PANZER-W
Membru
Membru
6

Kamu scrie: Lun Aug 12, 2019 2:38 pm
Beny scrie: Lun Aug 12, 2019 2:27 pm Contra, serverul a devenit din ce in ce mai aglomerat, iar el presupun ca s-a uitat, deoarece el glumeste cand zice asa, iar daca nu a luat ban probabil ca nu are cod =)
cum am zis si la alte persoane, daca nu stii , nu vorbi , avand in vedere ca Marhy i-a zis lui electro sa se uite pe acea persoana fiindca credea ca are hack , si el ceea ce facea ii zicea sa taca odata din gura, si el se juca in continuare (electro)
Daca nu stii cum a fost nu intra in discutie,eram spec pe tipul ala si ii faceam demo,plus ca stateam la dubii si ma consultam cu Paduraru daca are doar aimlock sau si wall.
AYE

Kamu
Membru
Membru
6

CER T/C la reclamatie , din partea lui Marhy , isi retrage reclamatia fata de electro.

Topic author
Marhy
Membru
Membru
6

cer t/c

KeepYourSoul
Membru
Membru
6
Romania