ImagineImagine

Reclamatie electronique

Topic author
Beny
Membru
Membru
6

Reclamatie electronique

Server-ul pe care a fost incidentul: Go.Parabestial.Ro
Nickname-ul tau: Beny
Nickname-ul adminului reclamat: electronique
Data si ora: Sincer nu mai stiu dar stiu ca au fost in 2 zile.
Motiv: Injura, comenzi pe admini.
Dovada:
Tin sa mentionez ca puteam sa le pun separat sa ia direct remove, asa ca trebuie sa luati o decizie, pentru ca sunt ferm convins ca va mai face asa, iar eu daca nu faceam aceasta reclamatie sunt convins ca mai strangeam dovezi, chiar azi dupa ce am oprit bandicamul, a injurat de toti "oamenii morti " si a dat rage, ca si baga aia in noi, il am martor pe Denis, poate spune chiar el, daca nu a uitat desigur. Sau padurarul mitica. Sa se ia o decizie foarte bine gandita . O seara buna.

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

Re: Reclamatie electronique

CONTRA! Eu sunt nou in aceasta comunitate dar nu cred ca aceste dovezi sun foarte clare desi electronique mai da rage dar nu injura. Insa Beny imi spune ca inainte sa dau mute sau gag sa le dau avertizare dar daca cineva scrie in chat odata de exemplu ca si CoolBoy YT "haideeeeeeeeeeeeeee" direct ban si mute eu cred ca el ar trebui sa ia remove caci este foarte strict si inca este copil.

Topic author
Beny
Membru
Membru
6

Foarte misto mesajul editat ? Sa pun si poza de pe steam cand am vorbit ? Asta schimba totul, Esti penibil omule, citeste regulamentul, cum sa spui ca astea nu sunt dovezi clare ? Cand scrie clar ca, NU ESTE VOIE CU COMENZI INTRE ADMINI. Pe deasupra el injura, am luat admin ca am stiut sa am grija cat de cat de server, si la faza cu coolboy, stai cuminte ca n ai tu zile in viata de cate ori a injurat omu ala.

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

Nu vreau sa il tradez pe electronique pentru ca aceste dovezi nu sunt foarte claresi nu cred ca sunt destule. Nu imi pare rau ca am facut asta pentru ca electronique nu merita remove ci tu pentru ca ai vazut ca el are prieteni si este foarte caterinca si nu te baga in seama.Tu nu esti deloc la fel de prietenos ca si electronique si el merita sa ramana pe server deoarece si eu am ramas pe server din cauza lui.

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

Nu ma intereseaza daca primesc ban pe server sau daca iau remove dar eu spun ca nu ca si tine primesti pe cineva pe server

Topic author
Beny
Membru
Membru
6

Foarte multi au ramas din cauza mea, SpawN, Water Sheep, tomi, Domi, pe dcn eu l am indrumat la vip, la fel si pe spawn, la fel si pe hrco. Stai cuminte, nu ma stii cu adevarat, sunt strict pentru ca asa trebuie pe server, un helper trebuie sa-si faca treaba, nu zice nimeni sa nu fie caterinca,d ar nu sa injure si sa dea comenzi pe alti admini, puteam sa-i fac reclamatie cu 1 singura poza, atata timp cat am o dovada era suficient sa ia un avertisment, Sa zica mersii ca le am pus pe toate, ca puteam fii jegos sa le pun pe rand si sa ia remove ff rapid

PANZER-W
Membru
Membru
6

Deci,recunosc ca am injurat si ca merit avertisment/remove dar mi-am facut treaba ca helper iar prin faptul ca te dai drept "prieten" si pe langa ca injuri imi faci mie reclamatie nu stiu ce sa iti zic.Ca stai si te lauzi ca au ramas anumiti jucatori pe server din cauza ta nu te face favorit aici,nu cred ca o sa te mai tii pe comunitatea data cu comportamentul tau de copil.
Motiv din care am luat reclamatie:Nu vorbeam azi cu el pe server.
Admini/Owner voi decideti.
AYE

Topic author
Beny
Membru
Membru
6

Motiv din care ai luat reclamatie e ca m-ai acrit suficient, nu pot juca de tine ca imi dai drug ? Pe bune ? Nu raman pentru ce frate ? Ce am facut gresit ? Ca sunt conform regulamentului ?

PANZER-W
Membru
Membru
6

Zici ca eu ti-am dat drug dar ai uitat ca tu ai venit cu ideea nu?A da desigur pui dovezile in care esti curat ca lacrima,dar asa esti toxic pe comunitate avand in vedere ca esti considerat de majoritatea jucatorilor "incapabil" sa preiei functia de admin,chiar si la helper esti pus la indoiala.
AYE

Papa Smurf
Membru
Membru
6

Pro, mie tot imi da ban 30 minute pentru wallhack desi mai recent i-a promis lui Beny demo pentru ban la address mea dar pana la urma nu ii da demo si nu stiu ce sa scriu la cerere unban
Încuiat