ImagineImagine

Cerere unban - BoboDauMagie

Topic author
BoboDauMagie
Membru
Membru
5

Cerere unban - BoboDauMagie

Nickname-ul tau: BoboDauMagie
Nickname-ul adminului care te-a banat: Nu stiu, astazi cand am vrut sa intru pe server am vazut ca sunt banat
Nume server/ip: 89.39.13.121:27015
Data si ora: ?
SteamID-ul tau: https://steamcommunity.com/profiles/76561199153646299/
Dovada:
Connecting to public(89.39.13.121:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Re: Cerere unban - BoboDauMagie

Eu te-am banat, doveziile sunt facute de Mr.Finn, aproape tot staff-ul si-a dat cu parerea despre ele!

Forta UTA Arad
Imagine

Topic author
BoboDauMagie
Membru
Membru
5

Pai pe Mr Finn l-am vazut cand s-a dus in under ambele dati si normal ca l-am asteptat sa iasa, iar la primu mi-a intrat in tinta ce sa si fac. Ma asteptam sa fie niste video-uri in care am tras la bulan prin smoke si am batut oameni, dar ...

Mr.Finn
Vip
Vip
5
Romania

Imi pare rau dar in amble dati se poate vedea pana in momentul cand dispar in under ca nu era nimeni pe mid

Topic author
BoboDauMagie
Membru
Membru
5

Mr.Finn scrie: Mie Iun 23, 2021 3:06 pm Imi pare rau dar in amble dati se poate vedea pana in momentul cand dispar in under ca nu era nimeni pe mid
Scuze eu ca am 240hz

Mr.Finn
Vip
Vip
5
Romania

Contra UNBAN , imi pare rau , dar nu asa functioneaza 240 hz, plus adaug istoric cu multe plangeri asupra ta, legate de hack si spec list, spor.

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Daca ai 240hz nu vezi jucatorii inainte, ii vezi aproape in acelasi timp ca si cei cu 60/144 hz, e imposibil.
Forta UTA Arad
Imagine

Topic author
BoboDauMagie
Membru
Membru
5

Mr.Finn scrie: Mie Iun 23, 2021 3:13 pm Contra UNBAN , imi pare rau , dar nu asa functioneaza 240 hz, plus adaug istoric cu multe plangeri asupra ta, legate de hack si spec list, spor.
Am inteles, multumesc pentru raspunsuri. Daca aveam cod nu ma mai chinuiam sa-mi fac cont aici. Spor la fraguri si la prins real cheaters. Stima si respect.

HandlerOne
Membru
Membru
5
Romania

Buddy, vezi ca daca ai 240 hz nu inseamna ca daca dai in piept iei capul, eu joc pe 360hz si nu pot sa trag in piept si sa iau capul, dupa cum ai zis cu aroganta "Scuze eu ca am 240hz" nu inseamna decat un singur lucru acela este ca minti. Deci dupa parerea mea ar trebui inchisa cererea nu isi are rostul! Contra.

Topic author
BoboDauMagie
Membru
Membru
5

HandlerOne scrie: Mie Iun 23, 2021 3:29 pm Buddy, vezi ca daca ai 240 hz nu inseamna ca daca dai in piept iei capul, eu joc pe 360hz si nu pot sa trag in piept si sa iau capul, dupa cum ai zis cu aroganta "Scuze eu ca am 240hz" nu inseamna decat un singur lucru acela este ca minti. Deci dupa parerea mea ar trebui inchisa cererea nu isi are rostul! Contra.
Scuze eu ca am 240hz era strict pentru replica ca nu a vazut el nimic pe mid si eu l-am vazut.
Încuiat