ImagineImagine

Propuneri Server SURF

Încuiat

Topic author
irealele
Membru
Membru
6
Romania
Loading…

Propuneri Server SURF

1. In primul rand mape noi, desigur asta a mai fost propusa dar se merita propus inca odata. (Ajuta la mentinerea player ilor pe server si se reduce monotonia de ajuta doar 10 mape toata ziua)
2. Un timer nou, acesta este deja foarte vechi. Nu mai face fata. Exista multe alte timere noi si imbunatatite.(Ajuta la o experienta mult mai buna atat playerilor noi cat si celor experimentati.)
3. Adaugarea WRCP-urilor pe stage-uri.(In felul acesta iti poti imbunatatii skill ul mult mai bine, in acelasi timp se poate dezvolta competitia intre playeri care este benefica serverului. De asemenea, este un feature foarte bun si unic pentru un server din Romania)
4. Prestrafe. (Prestrafe din baza, toate recordurile pe serverele americane/dedicate competitiilor au aceasta optiune, care de este obligatorie pentru surf.)
5. Adaugarea Endurilor de tip BOX. Nimeni nu mai foloseste END FLAT. Este un mare dezavantaj din punct de vedere al recordurilor.
6. Adaugarea optiunei de !replay.(Astfel se poate rezolva si problema cu BOT ul care se buguieste mereu si nu merge, plus ca poti vedea orice record/replay si playerii interesati care nu stiu sa faca anumite stage uri pot da !replay in loc sa deranjeze tot serverul cu "iMi ArAtA si MiE CINneva cUm se FAce pRimuL niVEl?" sau "eu nu pot sa trec de primul stage, imi arata cineva? - dai spec pe bot... Bot ul nu merge)
7.Adaugarea optiunei de !noclip.(Cand nu stii cum se face mapa, poti zbura ca sa studiezi anumite unghiuri si nici nu incurca pe nimeni, nu exista abuz la asa ceva... doar se zboara pe mapa)
8.Se mai pot adauga /styles.(Exista pe toate serverele acest mod... Poti face Lowgravity,fast,practice. Foarte usor de adaugat si atrage playeri)
9.Adaugarea voicerooms
10.Adaugarea radio
11.Adaugare sunete noi, spre exemplu sa se puna keyword pt anumite sunete/sa se adauge sunete pentru VIP
Doamne ajuta, sanatate. Am propus cele mai bune optiuni pentru server si cele mai avantajoase. Comunitatea este mare, merita si serverul macar putina munca.

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Re: Propuneri Server SURF

Vad ca se cere doar interesul personal, hai sa ne gandim si la ceilalti jucatori?

nutu
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Contra! Sunt de aceeasi parere ca a lui Sn1per.
Signed by nutu :twisted: :twisted: :twisted:

Topic author
irealele
Membru
Membru
6
Romania
Loading…

Sunt propuneri pentru toti jucatorii... care ajuta pe toata lumea...
:roll: :roll:

d$troyer Yanis
Vip
Vip
5
Romania

Eh, nu ma pricep eu foarte bine dar vad ca vrei sa faci asta in scopul tau personal.Va tot plangeti atata parca ati avea 10 ani, daca nu va convine de ce mai sunteti pe server? Serverul e foarte jucat si asta inseamna ca playerilor le place cumne facut tu ca esti mai bun ca ei normal ca nu iti convine sa te joci pe harti de tier 1 2 3.Acest topic este clar facut pt interesul tau personal.
Daca invidia ar produce febra intreaga lume ar fi bolnava!
Încuiat