ImagineImagine

voteban fără nici o explicaţie-Synga, bănuiesc

Topic author
warren123
Membru
Membru
6

voteban fără nici o explicaţie-Synga, bănuiesc

Server-ul pe care a fost incidentul:89.46.123.65:27015
Nickname-ul tau: JokeR
Nickname-ul adminului reclamat: Synga
Data si ora:24.11.2019
Motiv:15:55-56
Dovada: păi nu ştiu ce dovadă aş putea aduce, mi-a dat ban prin voteban fără niciun fel de explicaţie, fără control, fără nimic, iar eu pot să dovedesc că nu am/avut niciun tip de cod în pc, kaizer m-a mai controlat de câteva ori şi ştie. de fiecare dată când dau ceva pe u@ synga nici nu se uită. ignoră tot. nu ştiu ce i-a trezit simţul moralităţii aşa dintr-o dată. bănuiesc că e un pic ciudată chestia asta, o să fac şi cerere de unban.
am două screen-uri prin care dovedesc că am luat ban prin vot, dar nu ştiu cum să le ataşez.
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... ntruce.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... /ban.2.png
Edit: ban-ul a fost de 30 de minute, am intrat înapoi pe server să vorbesc cu el şi a spus că va posta demo-ul pe pagina sa puţin mai târziu.
Ultima oară modificat Dum Noi 24, 2019 4:45 pm de către warren123, modificat 1 dată în total.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: voteban fără nici o explicaţie-Synga, bănuiesc

woaaaa,salut joker,wtf?.....adica nu am cuvinte la ce se intampla cand lipsesc eu,vreau si eu o dovada de ce ai primit ban,deci nu inteleg o chestie,sa dai voteban unei persoane care este constant active pe server,nu a fost suspicios nici o data,e adevarat l-am controlat de o suta de ori si nici o urma de vreun cod si este si de treaba omul
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
warren123
Membru
Membru
6

El a susţinut pe server că are demo cum că eu jucam cu wall. Aştept să posteze.. sunt chiar curios cum puteam juca cu wall fără wall în pc. Într-adevăr, făceam prefire-uri, dar erau prefire-uri obişnuite pe care le-ar face oricine. pe mirage în under.. sau primeam info. well, idk, eu am zis că puteţi verifica oricând pc-ul pentru coduri, pentru că ştiu că nu am avut niciodată. Sper să se remedieze.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

joker nu stie sa le posteze as ca m-ia trimis screenshoturile pe discord
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... /ban.2.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... ntruce.png
► Show Spoiler

Barny
Membru
Membru
6
Italy
Loading…

Synga a mai modificat si gravity și a durat 15 min să o pună la loc
Hadeee
 ! Mesaj de la: Barny
Zacusca cu pita e cea mai buna

Barny
Membru
Membru
6
Italy
Loading…

Iar Joker nu are cod doar joacă bine
Hadeee
 ! Mesaj de la: Barny
Zacusca cu pita e cea mai buna

lemann
Membru
Membru
6

situația actuală arată, de asemenea, că este mai bine să-l scoți din postul său

Hunter
Membru
Membru
7
Loading…

L 11/24/2019 - 15:54:44: [basevotes.smx] "Synga™ live on twitch @synga2k<363><STEAM_1:0:418913134><>" initiated a ban vote against "JokeR<338><STEAM_1:1:484177613><>"
L 11/24/2019 - 15:55:04: [basevotes.smx] Vote ban successful, banned "JokeR<338><STEAM_1:1:484177613><>" (minutes "30") (reason "Votebanned")

Just ^Дрыщ'
Membru
Membru
6

ka1zer scrie: Dum Noi 24, 2019 4:10 pm woaaaa,salut joker,wtf?.....adica nu am cuvinte la ce se intampla cand lipsesc eu,vreau si eu o dovada de ce ai primit ban,deci nu inteleg o chestie,sa dai voteban unei persoane care este constant active pe server,nu a fost suspicios nici o data,e adevarat l-am controlat de o suta de ori si nici o urma de vreun cod si este si de treaba omul
He did his job, and with a demo, he is innocent, even that joker doesn't have anything. And, nobody told him that Joker was verified earlier, am I right? If yes, what's the problem, unban him and go further. Synga will learn something maybe from this ban and will get experience, Joker will get his account back and play again. Why jump on someone for such inconveniences.
Thank you.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Before giving any conclusion follow more archive chat on forum and in game, as I told him and he wouldn't understand being toxic and screaming on that microphone
► Show Spoiler
Încuiat