ImagineImagine

Cerere unban - taZ

Avatar utilizator

IamKulkat
Slot / Vip
Slot / Vip
Mesaje: 227
Membru din: Vin Ian 08, 2021 11:50 pm
3
Localitate: Bucuresti
Romania

Re: Cerere unban - taZ

In primul rand legat de toxicitate imi inteleg fiecare "coleg" din staff in parte care te face toxic,totusi consider ca nu este un nivel atat de mare pe cat se spune de toxicitate cel putin fata de mine unul(eu unul nu am remarcat un nivel asa mare de toxicitate in legatura cu tine pe cat se tot spune,pe langa asta toxicitatea se pedepseste separat deci motivul cu "Contra,toxic/tare in gura" si alte lucruri de genul pot fi scoase direct din discutie).
In al doilea rand legat strict de cerere ai fost controlat de cateva ori fiind neidentificat cu nimic suspect in PC cap coada, au mai existat cazuri de genul in trecut(cum a fost si cu sic) totusi la tine observ ca nu se rezolva atat de usor(automat problema este alta odata ce metoda aplicata fata de sic nu functioneaza).

Eu unul imi voi pastra doar opinia exprimata mai sus fara a spune ceva precis deci in actuala situatie voi ramane neutru.


Yo here it`s kulkat :twisted:
Avatar utilizator

JoeDirt
Slot / Vip
Slot / Vip
Mesaje: 133
Membru din: Dum Mai 16, 2021 10:19 pm
2
Localitate: Rovinari
Romania

Re: Cerere unban - taZ

Imi rezerv votul pana cand voi vedea un raspuns oficial din partea lui sn1per legat de anticheat.

Pana atunci hai sa va spun cum vad eu lucrurile.

1. Partea cu luatul ban`ului de atatea ori este foarte fishy. Si SIC a luat, am inteles ca s-au facut niste demersuri speciale (demersuri care au fost facute si in cazul tau) el nu a mai luat ban insa la tine vad ca persista. Ori anticheat`ul e rasist cu privire la tine, ori chiar miroase el ceva. Nu pot spune decat ca pare foarte dubios.

2. Daca am fi aplicat regulamentul (si este vina noastra ca nu am facut asta, am ales sa mai inchidem ochii) ai fi fost banat permanent de ceva vreme. Faptul ca te consideri net superior nu te ajuta cu absolut nimic. Nu ai respect fata de staff. Ai dovedit asta de foarte multe ori. Fata de jucatori (cei drept nu fata de toti) ai dat dovada ca nu te poti abtine si nu poti face lucrurile ca la carte. Adica sa faci un raport, sai ii dai singur mute daca vorbeste prea mult (ai si tu optiunea asta, ca toti jucatorii dealtfel), sa faci un screenshot la cei care iti vorbesc urat si sa ne arati pe discord. Lucruri simple care te-ar fi ajutat sa ai un gameplay mai linistit.

3. Sper sa fie un bug al anticheat`ului. Daca asa o sa fie si vei primi unban pana la urma, vreau sa iti spun de acum ca nu o sa mai fiu asa indulgent ca pana acum. Nu am nimic personal cu tine. Voi fi mai exigent cu toti cei care aleg sa nu respecte regulile si staff-ul. Pana la urma noi investim timp pentru a ajuta comunitatea sa fie una cat mai placuta si primitoare. Orice comportament toxic, mai ales adresat stafului, va fi pedepsit si cred ca toti colegii mei sunt in asentiment.

Legat de ce a zis dorinescu, no recoil am observat si eu. Sper sa fie o perceptie gresita a noastra. Data viitoare o sa adunam dovezi si le vom prezenta tuturor.

Toate cele bune!

Cu respect,

Joe
Cu respect,

Joe
Avatar utilizator

DaNNNy25
Slot / Vip
Slot / Vip
Mesaje: 300
Membru din: Dum Iun 13, 2021 7:57 pm
2
Romania

Re: Cerere unban - taZ

Eu nu țin cu nimeni și chiar dacă suntem prieteni voi da un contra pana nu stiu ceva concret! Am văzut și eu no recoilul și plus de asta de ce ți ar fi dat de atâtea ori ban? Mie de ce nu mi da sau altuia? Și eu am momente de cel mai multe ori suspecte ... și nu am luat ban.. nu știu exact ce sa zic posibil e ceva și de la anticheat dar n ar avea cum..
Avatar utilizator

ScreaM
Slot / Vip
Slot / Vip
Mesaje: 228
Membru din: Lun Iul 05, 2021 3:31 pm
2
Localitate: Bacau
Romania

Re: Cerere unban - taZ

taZ scrie: Dum Dec 12, 2021 9:19 pm
ScreaM scrie: Dum Dec 12, 2021 1:20 pm contra unban!
esti foarte toxic mereu. mereu cand intru pe server este liniste pana pui tu un bind la adresa cuiva si porneste cearta, cand iti spun si tie si jucatorului cu care te certi sa nu va mai certati si tu imi raspunzi cu "si tu ce vrei ma" sau "tu ce te bagi". cand un jucator iti spune ca vip ul te ajuta mult tu incepi sa te iei de el si sa zici " te distrug la 1v1, matur cu tine si lista poate continua". nu cred ca anticheatul este problema si daca el este problema dc are "trigger" doar pe tine?? e a 5 a oara cand primesti ban. au mai fost jucatori care au primit ban fara motiv dar o data de 2 ori, in niciun caz de 5. si comportamentul tau........ lasa de dorit. Esti bun si ajuti doar cand ai si tu nevoie la randul tau, in rest bataie de joc si toxicitate. Nu spun asta din rautate sau sa afecteze unbanul tau, dar daca continui asa tot la ban permanent se va ajunge. Nu cred ca pe server trebuie sa ti faci dreptate singur fiind toxic la randul tau cu persoanele toxice. Exista u@ sau !report si intra cienva in caz ca nu e nimeni pe server. sunt putin jucatori care se iau de tine si de vip ul tau si nu vad din chestia asta un motiv sa fi toxic cu toti...pana si cu membrii staff. te crezi superior tuturor si nu e ok asta. daca primesti unban te rog sa ti schimbi comportamentul.

In seara can am luat ban, ai intrat destul de tarziu pe server, deci nu ai fost prezent la toata "discutia", Amoniac a fost, pana si el a semnalat prezenta lor pe Discord.
Hai sa nu intram in alte polemici, am venit cu o cerere de unban, pentru un ban dat mega super aiurea.
nu vorbesc de seara cand ti ai luat ban. mereu cand intram era cate o disputa provocata de tine sau una in care erai prezent si tu. tot ce am zis nu era legat de seara in care ti ai luat tu ban. era legat de comportamentul tau in general.
Avatar utilizator

Vidrut
Slot / Vip
Slot / Vip
Mesaje: 264
Membru din: Joi Aug 12, 2021 5:59 pm
2
Localitate: Suceava
Romania

Re: Cerere unban - taZ

din partea mea ai un contra. mi se pare chiar foarte suspect ca ti-ai luat ban a 5-a oara pe motive diferite de hacking. si in privinta comportamentului,ai fost foarte toxic si te luai in gura cu toti,mereu trebuia sa stea cineva cu ochii pe tine. atat am avut de zis.
Avatar utilizator

ziKe-tnt
Slot / Vip
Slot / Vip
Mesaje: 41
Membru din: Sâm Dec 19, 2020 5:15 pm
3
Romania

Re: Cerere unban - taZ

Contra! Ești foarte toxic.
Avatar utilizator

SIC
Membru
Membru
Mesaje: 374
Membru din: Joi Ian 28, 2021 1:39 pm
3

Re: Cerere unban - taZ

Cerere respinsa!
Încuiat