ImagineImagine

Cerere unban Bambutu // LOWiNE

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: Cerere unban Bambutu // LOWiNE

nici nu am citit cererea ta de vip "ai luat ban de la skin changer".....cica,de ce cautati scuze inloc sa spuneti adevaru?...poate cineva mai inchide un ochi si iti mai da o posibilitate,hai sa fim seriosi bro,vrei sa intri pe calculatorul meu sa vezi cum nu-mi pasa mie de programe cheat de orice tip?.....am jucat ani de zile numai si numai FPS games online,si nu m-a dus gandul nici decum sa intru macar pe siteturile lor de cacat,daca ai jucat cu mine in MM imi pare foarte rau ca te-am acceptat in lobby pentru ca daca iei vac din nou imi iau penalty.....din cauza ta iarasi low trust factor p.s nu-ti iei vac asa repede pe MM fiindca jocul e gratis si sunt mai multi codati pe cs de controlat in OW

Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
Bambutu
Membru
Membru
6

ka1zer scrie: Lun Oct 14, 2019 12:29 am nici nu am citit cererea ta de vip "ai luat ban de la skin changer".....cica,de ce cautati scuze inloc sa spuneti adevaru?...poate cineva mai inchide un ochi si iti mai da o posibilitate,hai sa fim seriosi bro,vrei sa intri pe calculatorul meu sa vezi cum nu-mi pasa mie de programe cheat de orice tip?.....am jucat ani de zile numai si numai FPS games online,si nu m-a dus gandul nici decum sa intru macar pe siteturile lor de cacat,daca ai jucat cu mine in MM imi pare foarte rau ca te-am acceptat in lobby pentru ca daca iei vac din nou imi iau penalty.....din cauza ta iarasi low trust factor p.s nu-ti iei vac asa repede pe MM fiindca jocul e gratis si sunt mai multi codati pe cs de controlat in OW
de la OW nu ti iei vac,in caz ca nu stiai,iti iei ban game,vac se ia daca steam detectează ceva in pc-ul tau,cum sa mi pun cod pe un cont de 4 ani cu level 20,si alte chestii,gandeste si tu putin chestia asta.Pot sa pun pariu cu tine pe ce vrei tu ca eu n o sa mi iau vac,pentru ca nu am cod,si in plus nici nu stii sa faci un test corect,te-ai uitat doar in recente,sunt o mulțime de programe prin care tu poti cauta fisiere,nu te ai uitat ce am eu in config sa vezi acolo,nici in consola,zici ca am fost prins,cand colo eu nici nu am cheat,si cum spuneai tu multi ma făceau codat,normal ca fa fac codat,cand serverul e plin de gn3,gn4 cu rank 2/3 si eu care am rank 9 dar cont secundar și ii bat ma fac codat,normal ca ii roade invidia.Si plus vreau sa vad si eu dovada ta in care eu mergeam pe shift din palat ca ma uitam la el etc.
Make money not friends!

Divin
Membru
Membru
6

ka1zer scrie: Dum Oct 13, 2019 11:03 pm
Bambutu scrie: Dum Oct 13, 2019 10:38 pm
Bambutu scrie: Dum Oct 13, 2019 6:04 pm
l-am vazut pe radar,un punct rosu si credeam ca e in dreapta,deaia am si aruncat pentru ca ala m-a baut de multe ori si am vrut sa vad daca are wh,dar tu m-ai luat pe mine,ti-am demonstrat tot cu ce ai venit tu pana acum si acum mi ai spus de unde il stiam.Atata timp cat tu nu mi ai gasit niciun fel wh sau aim sau mai stiu eu ce nu stiu de unde ai putea sa demonstrezi ca am hack,o singura chestie ai pe care eu nu ti-o pot dovedi dar in rest nimic,plus ca aia nu stiu daca ai filmat.SI cu mersul pe shift oricine ma spectateaza vede ca eu merg 90 % din timp pe shift,am mers cu shift pentru ca eram singur si nu avea cine sa ma ajute,asa ca nu ma auzea nimeni.
cum spuneai "tu ma uitasem mai bine si vad ca acel cheat engine a fost folosit si in csgo",dupa ti am explicat ca cheat engine nu iti arata ce aplicatii ai folosit si ce ai deschis acolo,dupa ai dat-o pe dreapta ca nu ai de unde sa stii ca am folosit sau nu,din chestia asta se vede ca nu stii ce face cheat engine si ca nu este folosit pt hacks pe csgo.A doua chestie sa spunem ca as fi avut hack,sa zicem ca l-am fi sters de acolo de la recent,dc n am sters si zuhn si cheatengine,pt ca nu au legatura,in plus daca stergi o aplicatie ce este deschisa intr-o alta aplicatie iti spune clar ca nu te lasa,deci ti-am demonstrat inca o data ca nu am folosit cod sau asa ceva,ti am explicat mai sus dc am mers pe shift,nu mai trebuie inca o data.Eu pe parcursul testului am avut csgo-ul deschis si s-a vazut clar ca eram la spectate si in logs se vede clar ca eu acolo n-am iesit,astept decizia unui admin superior,si apoi chiar unban-ul.
stiu exact ce face cheat engine lol il folosii acu ani in urma sa bag bani pe un joc pe facebook,cheat engine pentru cine stie sa-l foloaseasca il poate folosi in orice joc mai ales pe csgo,frate nu am nimic cu tine ai venit cu un cont de 67 de ore,de multe zile multi jucatori se plang ca esti codat si na csf ai fost prins
Daca tu explici ce face cheat engime pe csgo ,mai exact , esti prea destept pentru noi ,astia care l-am folosit in 2010.
"They talk about my 1 taps." - Adil "ScreaM" Benrlitom

Topic author
Bambutu
Membru
Membru
6

Divin scrie: Lun Oct 14, 2019 7:18 pm
ka1zer scrie: Dum Oct 13, 2019 11:03 pm
Bambutu scrie: Dum Oct 13, 2019 10:38 pm

cum spuneai "tu ma uitasem mai bine si vad ca acel cheat engine a fost folosit si in csgo",dupa ti am explicat ca cheat engine nu iti arata ce aplicatii ai folosit si ce ai deschis acolo,dupa ai dat-o pe dreapta ca nu ai de unde sa stii ca am folosit sau nu,din chestia asta se vede ca nu stii ce face cheat engine si ca nu este folosit pt hacks pe csgo.A doua chestie sa spunem ca as fi avut hack,sa zicem ca l-am fi sters de acolo de la recent,dc n am sters si zuhn si cheatengine,pt ca nu au legatura,in plus daca stergi o aplicatie ce este deschisa intr-o alta aplicatie iti spune clar ca nu te lasa,deci ti-am demonstrat inca o data ca nu am folosit cod sau asa ceva,ti am explicat mai sus dc am mers pe shift,nu mai trebuie inca o data.Eu pe parcursul testului am avut csgo-ul deschis si s-a vazut clar ca eram la spectate si in logs se vede clar ca eu acolo n-am iesit,astept decizia unui admin superior,si apoi chiar unban-ul.
stiu exact ce face cheat engine lol il folosii acu ani in urma sa bag bani pe un joc pe facebook,cheat engine pentru cine stie sa-l foloaseasca il poate folosi in orice joc mai ales pe csgo,frate nu am nimic cu tine ai venit cu un cont de 67 de ore,de multe zile multi jucatori se plang ca esti codat si na csf ai fost prins
Daca tu explici ce face cheat engime pe csgo ,mai exact , esti prea destept pentru noi ,astia care l-am folosit in 2010.
exact asta spuneam si eu,nu are treaba cu csgo-ul,ce sa fac sa mi modific banii sau ce?El crede ca eu imi pot pune wh
Make money not friends!

Topic author
Bambutu
Membru
Membru
6

primesc si eu un raspuns va rog,am observat ca cererea mea nu se mai poate vedea in cererile de unban nu stiu de ce.
Make money not friends!

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

Unban acordat!
Încuiat