ImagineImagine

Reclamatie-Radar

Topic author
Dogg
Vip
Vip
6

Reclamatie-Radar

Server-ul pe care a fost incidentul:Comunitate
Nickname-ul tau:Dogg
Nickname-ul adminului reclamat:Radar
Data si ora: 21.01.2020 "Ora 3:35" ; 21.01.2020 "Ora 3:38" ; 21.01.2020 " Ora 9:22"; 21.01.2020 "Ora 9:22"
Motiv:Advertismente, pentru edit.
Dovada:

fyP:)

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

Re: Reclamatie-Radar

Dogg • Mon Jan 20, 2020 5:12 pm
Mitică did successfully donated me 4,700.00 Points Nu te plangeai ca a incercat sa te cumpere aici? Cumpara-ti avertismentele din punctele tale pentru ca le-ai primit pe merit! Scrii un post , se dezvolta conversatia dupa care stergi postul tau si faci pe victima.

Topic author
Dogg
Vip
Vip
6

Omule, inca 2, am intales 2, eu n am nevoie de punctele alea. intalegi ? dar tu deja o faci abuziv si intreci masura, nu cauta o cale de scpare din chestia asta, asuma ti rasplata, asa cum eu n am mai comentat nimic, doar pentru ca mi am dat parerea acolo, tu ai avut ceva de comentat, parerea mea e parerea mea, pentru ca am editat, nu sti am ca n am voie sa editez, te rog frumos sa mi arati unde scrie ca n am voie sa editez... si nu fac pe victima dar tu deja intreci masura.... crede ma !

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

Editand postul parte din subconstientul tau a realizat ca exagerase-i dar este uimitor ca desi ai modificat postul, te-ai gandit: "Oricum nu observa nimeni edit-urile moderatorilor" "Hai sa sterg ce am scris exagerat si sa ma plang ca parerea mea e parerea mea :) ."

Topic author
Dogg
Vip
Vip
6

OKe, am intales 1 avertisment, dar dupa ?

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

Nu este vorba despre puncte in niciun caz, stiu ca nu te intereseaza , pe cine ar interesa ? Este o chestie de bun simt sa admiti ca ai gresit si sa recunosti , Ai facut-o intr-o reclamatie impotriva mea , este de apreciat chiar daca este pe jumatate.

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

Re: Reclamatie-Dogg

Observi ce situatie se creeaza daca editam posturile neanuntand?

Topic author
Dogg
Vip
Vip
6

Re: Reclamatie-Dogg

In prim ul rand , a fost un edit la parerea mea,

Just ^Дрыщ'
Membru
Membru
7

Guys, chill, you needed to relieve some stress, you did it using the messages, now calm down and forget about this, stop being like the cats outside fighting for who knows what.

Topic author
Dogg
Vip
Vip
6

Poti sa incetezi sa mai editezi ceva ? iti dai seama ca eu am dovezi? tu deja iti bati joc, daca ai ura pe mine... te rog frumos sa vorbim privat, dar inceteaza cu chestile astea...
Încuiat