ImagineImagine

Cerere unban Laur

Topic author
LaurM
Membru
Membru
6

Cerere unban Laur

Nickname-ul tau: Laur
Nickname-ul adminului care te-a banat:P250 Monster
Nume server/ip:89.46.123.65:27015
Data si ora:12/12/2019 ,23:50
SteamID-ul tau:https: https://steamcommunity.com/profiles/76561198161336934/
Am fost banat de catre acest admin pe nume p250 monster care precizeaza ca are varsta de 39 de ani(nu prea pare).
Pe langa faptul ca abuzeaza de admin si da kick playerilor fara absolut niciun motiv,acest admin imi da ban pe motiv "abusive".Abuziv in legatura cu ce prietene?
http://www.girlshare.ro/3769830770.2(poza cu motivul)

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: Cerere unban Laur

"P250 MONSTER<621><STEAM_1:0:471245003><>" banned "Laur<627><STEAM_1:0:100535603><>" (minutes "0") (reason "Abusive")
Laur are un cont de 5 ani steam,pot sa vad si eu niste dovezi ca era abuziv?sau cum si ce fel?

REPET!!! jucatorii cu cont legit si steam vechi nu se da ban permanent din prima prin abuz/limbaj etc
la jucatorii care joaca legit pe conturi vechi de steam trebuie respectat reguliile,prima oara gag/mute,ban 2 ore de coodlown pentru abuzive,daca continua 4 ore apoi 7 zile apoi permanent
Va rog inainte de a da ban la jucatori cu steam vechi sa aveti cu voi dovezi la indemana si sa respectati cerintele la reguli,Mersi
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

si repet anca o data,nu va puneti in gura cu jucatorii daca unu este toxic,in baza de steam profile se avertizeaza jucatorul,daca nu intelege executati precum regulile si nu direct perma ban
► Show Spoiler

Marshall
Membru
Membru
6
Netherlands

Salut eram de fata dar a escaladat foarte repede o altercatie intre p250 Monster si Laur si inca un baiat de pe server, sunt de parere ca ar fi trebuit sa se calmeze ambele parti cand i-am rugat.Totusi consider ca a fost un pic prea fast forward totul si ar trebui sa va impacati civilizat. Pace , pro unban dar atentie la limbaj te rog.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

RaDaR scrie: Vin Dec 13, 2019 1:11 am Salut eram de fata dar a escaladat foarte repede o altercatie intre p250 Monster si Laur si inca un baiat de pe server, sunt de parere ca ar fi trebuit sa se calmeze ambele parti cand i-am rugat.Totusi consider ca a fost un pic prea fast forward totul si ar trebui sa va impacati civilizat. Pace , pro unban dar atentie la limbaj te rog.
forest era abuzive pe chat?
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

daca jucatorul injura fara motive staful foarte extrem ban permanent dar trb dovada clara
► Show Spoiler

Topic author
LaurM
Membru
Membru
6

As dori o dovada ca am înjurat staff-ul. Din contra!
Acest p250 m-a jignit si pe chat și pe mic, începuse sa spună cuiva pe microfon ca "sunt gay". Plus ca el crede ca dacă sunt mai mic în vârstă decât el înseamnă ca el poate sa facă ce vrea cu mine sau ca nu "are ce discuta cu mine" (vorbele lui).

forest2k
Membru
Membru
6
Loading…

ka1zer scrie: Vin Dec 13, 2019 1:22 am
RaDaR scrie: Vin Dec 13, 2019 1:11 am Salut eram de fata dar a escaladat foarte repede o altercatie intre p250 Monster si Laur si inca un baiat de pe server, sunt de parere ca ar fi trebuit sa se calmeze ambele parti cand i-am rugat.Totusi consider ca a fost un pic prea fast forward totul si ar trebui sa va impacati civilizat. Pace , pro unban dar atentie la limbaj te rog.
forest era abuzive pe chat?
ce?
Wake up in a dreamy world !

Hunter
Membru
Membru
7
Loading…

Pro unban!

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

contra!!!.......daca ati vazut p250 sa dea ban pana acum pentru abuziv atunci spuneti de pe acum,am vorbit cu el si pare omul ca a facut abuz pe voice cu umatoarele cuvinte rasiste"fuck you faggot russian,mother fucker etc",este inacceptabil un astfel de act rasist pe server mai ales impotriva stafului,va rog sa-l lasati banat
► Show Spoiler
Încuiat