ImagineImagine

cerere unban .noclip @Jxseh

Topic author
jxsehidolumeu
Membru
Membru
6

cerere unban .noclip @Jxseh

Nickname-ul tau: .noclip @Jxseh
Nickname-ul adminului care te-a banat: Mitica
Nume server/ip: csgo romania
Data si ora: 11-3-2019 , ora 9:10
SteamID-ul tau: STEAM_1:0:518277733
Dovada:

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

Re: cerere unban .noclip @Jxseh

Defapt acest ban a fost dat pentru wallhack dar am apasat din greseala pe aimbot. Te rog sa mai astepti putin pana se proceseaza complet videoclipul ca sa se vada decent si sa nu se blocheze. Dovada:

Topic author
jxsehidolumeu
Membru
Membru
6

ce hack frate? ce wall hack?;)))) nu vezi ca verific fiecare spot?;)) ala din rampa l-am auzit in pana mea ca nu a venit pe shift + de asta e si normal sa verifici palas cand ai batut om in rampa, nu stii unde sunt adversarii in pana mea ;))) tu faci filmari fara sunet in pana mea frate si imi dai mi eban pt hack, nu/ ;)) lasati-va frate ca nu e de voi cs-ul

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

jxsehidolumeu scrie: Dum Noi 03, 2019 9:40 am ce hack frate? ce wall hack?;)))) nu vezi ca verific fiecare spot?;)) ala din rampa l-am auzit in pana mea ca nu a venit pe shift + de asta e si normal sa verifici palas cand ai batut om in rampa, nu stii unde sunt adversarii in pana mea ;))) tu faci filmari fara sunet in pana mea frate si imi dai mi eban pt hack, nu/ ;)) lasati-va frate ca nu e de voi cs-ul
Wow nu faza aia din rampa era. Era ultima faza cand il omori stairs dupa instant te uiti in CT exact vand vine si cap instant. In plus ai non-prime ma mir ca nu te-a banat ka1zer pana acum.

ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Contra! Ameninti staff cu post si injuri!
Winners train, losers complain.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

nus ce sa zic,vreau audio pe acest video sincer,daca ala din ct nu mergea pe shift cu castile mele corsair hs70 l-as fi auzit din kichen,eu personal cand am jucat impotriva lui mereu il facui varza si nu vedeam nimic suspect astfel mas fi pus deja pe el si dat ban fara ezit,aici sunt confuz la ce sa pun pro sau contra
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Mitică
Membru
Membru
6
Netherlands
Loading…

ka1zer scrie: Dum Noi 03, 2019 1:24 pm nus ce sa zic,vreau audio pe acest video sincer,daca ala din ct nu mergea pe shift cu castile mele corsair hs70 l-as fi auzit din kichen,eu personal cand am jucat impotriva lui mereu il facui varza si nu vedeam nimic suspect astfel mas fi pus deja pe el si dat ban fara ezit,aici sunt confuz la ce sa pun pro sau contra
Sincer nu stiu de ce nu s-a inregistrat audio dar venea cu shift si cand era cam la 5 metri de el a inceput sa fuga adica nu avea de unde sa stie ca vine CT.

Topic author
jxsehidolumeu
Membru
Membru
6

uita-te la filmare si uita-te atent la harta, omu care vine ct, din jungla vine fara shift , se vede cat de repede vine ;))

Just ^Дрыщ'
Membru
Membru
6

Pro Unban, I don't see anything suspicious. At the last round, CT, he wasn't even looking at him, but checked market.

Bambutu
Membru
Membru
6

Pe toata filmarea nu am vazut nimic suspect,dar la inceput era unu in palat mergea cu shift-ul nu avea de unde sa l stie,el s-a uitat direct spre palat si fix cand sa vina ala,atunci a plecat,singura chestie asta a fost suspecta dar in rest,primea info si stia clar unde sunt oamenii, la ultima faza,a dat cam urat capul ala,dar poate a fost bulan.Dar totusi daca ar fi fost si audio,mai ales ca e de wallhack ar fi fost mai de ajutor.
Make money not friends!
Încuiat