ImagineImagine

Cerere Admin/Helper

Topic author
MateiBondarul
Romania

Cerere Admin/Helper

★ Nickname: MateiBondarul👍
★ Nume server / IP: cs2.parabestial.ro
★ Discord(ID): matei076
★ SteamID(64): 76561189777225139
★ Cont cu prime (Da/Nu): Da
★ Varsta minima (14 ani): 16 ani
★ Te-ai alaturat grupului de Steam?: Da
★ Te-ai alaturat serverului de Discord?: Da
★ O autocaracterizare a ta (minim 20 de cuvinte): Sunt o persoană activă, calmă și foarte implicată în activitățile la care particip. Pun mare preț pe bunul simț, comunic civilizat cu toată lumea de pe server și îmi place să ajut jucătorii noi atunci când au neclarități. Consider că sunt o fire responsabilă, corectă și neutră, care nu se enervează ușor în situațiile tensionate, dorind mereu să asigur un mediu de joc plăcut pentru toți.
★ Ore jucate pe steam(Profilul sa fie pe public-link): 130 de ore (steamcommunity.com)
★ Dovada ore jucate pe server (link screenshot sau detalii !mytime): Am în jur de 60 de ore acumulate activ pe serverul comunității.
★ Ai citit Regulamentul?(Cuvant din regulament): PARABESTIAL
★ Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): Nu am mai avut grad pe CS2, însă am fost Co-Owner pe un server populat de Minecraft (cu o medie de 40-50 de jucători zilnic). Această experiență m-a învățat cum să gestionez corect conflictele între jucători, cum să fiu complet neutru și cum să aplic regulamentele în mod corect.
★ De ce ai vrea sa te alaturi echipei PARABESTIAL?: Doresc să mă alătur staff-ului pentru a menține serverul curat de codati și pentru a asigura un limbaj civilizat în momentele în care nu sunt alți admini online. Vreau să ajut la creșterea comunității și să demonstrez că pot fi un coleg de încredere pentru actualul staff.
★ Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da, folosesc OBS pentru a înregistra orice dovadă clară înainte de a aplica o sancțiune.
★ Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: accept

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
China

Re: Cerere Admin/Helper

Cerere facuta 99% cu chatgpt, ore putine.

Contra.

Marijuana:)
Owner
Owner
1
Romania

Salut !
Cererea decenta, te ai chinuit la ea, dar nu corespunzi cerintelor noastre .
CONTRA !

Dnz
Trusted
Trusted
Romania

Salut! De la mine ai un CONTRA! Cererea este facuta in mare cu chatgpt, iar asta imi arata ca nu ai oferit destula seriozitate cand ai facut cererea.

.alexpopa
Helper
Helper

Salutare, din partea mea ai CONTRA, se vede ca 90% din aplicatie este facuta cu Ai.

MB-
Admin
Admin
1
Romania
Loading…

ar trebuii sa il luam pe chat gpt staff... din partea mea ai un CONTRA lipsa de interes

_bogz
Admin
Admin
Romania

salut,din partea mea ai un contra ore putine si nu te am vazut nici o data pe sv

Topic author
MateiBondarul
Romania

nu cred ca conteaza daca e facut cu chatgpt intradevar era facut cu AI dar nuc hatgpt ci gemini eu doar iam dat detali date reale si el sami faca text dar daca nui bine ok dar eu inca cred ca in cs nuc onteaza dar in fine va rog frumos tinetima in cont pentru admin

Topic author
MateiBondarul
Romania

nu cred ca conteaza daca e facut cu chatgpt intradevar era facut cu AI dar nuc hatgpt ci gemini eu doar iam dat detali date reale si el sami faca text dar daca nui bine ok dar eu inca cred ca in cs nuc onteaza dar in fine va rog frumos tinetima in cont pentru admin

Topic author
MateiBondarul
Romania

sunt aproape in fiecare zi sunt eu ala care nu te vad pe server
Încuiat