ImagineImagine

CERERE UNBAN SERVER

Încuiat

Topic author
EEdutzuFaSKINS
Membru
Membru

CERERE UNBAN SERVER

Nickname-ul tau:Edutzu
Discord-ul tau:gl1tchetare
Nickname-ul adminului care te-a banat:Azzkaryon
Nume server/ip:romania.parabestial.ro
Data si ora:2025-06-12 23:23:55
SteamID-ul tau:https://steamcommunity.com/profiles/76561198901584261/

Salut numele meu este Edutzu si acum 8 luni am fost banat pe server de catre adminul Azzkaryon pentru ca ma jucam pe un cont unde stransesem aprox. 100 de ore pe server si imi luasem vac pe acel cont deoarece intrasem pe un site care daca ma logam cu contul de steam imi farma ore pe csgo in fine nu asta e important ulterior am intrat pe server de pe alt cont un cont de al meu mai vechi si baieti care ma cunosteau de pe server sub numele de Mirciulica m-au intrebat de ce sunt de pe alt cont eu le-am explicat ca mi-am luat vac pe celalalt si dintre toti de acolo a auzit si zi adminul. Ideea este urmatoarea a fost foarte de treaba mi-a explicat ca in regulament scrie clar ca daca mi-am luat vac pe un cont nu am voie sa mai joc pe server si mi-a spus in felul urmator cand trec 6 luni de cand mi-am luat vac ca pot face o cerere unban deoarece imi pot lua unban dar sa atasez si dovada ca trecut 6 luni pe contul cu vac. Sper din tot sufletu sa imi iau unban fiindca acum am 17 ani dar stiu sv asta dinainte sa fie cs2 ma jucam pe el de cand eram mic si imi doresc atat demult sa ma reintorc pe el. Multumesc frumos si sper sa imi iau unban!

NU STIU CUM SA ATASEZ AICI O POZA DAR O POT TRIMITE IN PRIVAT!

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
China

Re: CERERE UNBAN SERVER

Salut,

Da-mi mesaj pe discord: hardwell09

Topic Closed.
Încuiat