ImagineImagine

Cerere unban - Trucker

Încuiat

Topic author
Trucker
Membru
Membru
1
Romania

Cerere unban - Trucker

Nickname-ul tau: Trucker
Nickname-ul adminului care te-a banat: Nu stiu
Nume server/ip: romania.parabestial.ro
Data si ora: 20:15 05.11.2024
SteamID-ul tau: 76561198373769288
Dovada: Am primit ban cu cateva luni in urma pe contul meu secundar unde aveam profilul privat fara sa mi se ceara pc check, probabil fiind cont privat au presupus ca joc cu wall(asta a fost motivul pt care am luat ban), am zis ok nu stau sa fac cerere unban ca oricum nu joc pe contu asta decat daca mi-e lene sa intru pe main(am jocuri pe contul secundar pe care nu le am pe main si mai intru sa joc de pe el). Acum 1 zi am primit ban si pe main.

O sa las aici si linkul de la contul meu secundar: https://steamcommunity.com/profiles/76561199172485618

CalinW
Membru
Membru
1
Niger

Re: Cerere unban - Trucker

PRO! Eu zic ca ai merita unban, dar totusi neccoperarea cu adminul nu este o alegere ok.

Maior
2
Romania

PRO

Doar cu conditia de a juca de pe contul main. Cred ca asa ar fi in regula, fara sa creezi suspiciuni inutile la adresa contului tau secundar, intrucat nu are ore sau jocuri pe public si nici un level prea mare.

who_i_am
1
Brazil

https://prnt.sc/VSpuYY3qaQ_M - ai fost banat de catre fost-ul admin burn (care mentionez, din experienta pe care o are nu baneaza aiurea) iar in al 2-lea rand, de ce sa joci de pe secundar? regula este sa jucati de pe main.

PRO doar cu conditia de a te juca doar pe MAIN.

MirelMSC
Trusted
Trusted
1
Romania

CONTRA Pe bune nu stii adminul care ti a dat ban dar stii motivul ca pentru wall...Te mai trezesti si dupa nustiu cate saptamani sa faci cerere unban + ca daca ti-ai luat ban si pe contu main acum o zi, puteai lasa si main-ul sa vedem cine esti mai exact!

xyz
Membru
Membru
1
Romania

Pro, dar totuși mi se pare puțin suspect ca te-ai jucat dp secundar, data viitoare dacă mai joci asa probabil ca nu vei mai primi a 2 a șansă.
Bucuresti , Steaua Bucuresti !

Topic author
Trucker
Membru
Membru
1
Romania

CalinW scrie: Mar Noi 05, 2024 8:32 pm PRO! Eu zic ca ai merita unban, dar totusi neccoperarea cu adminul nu este o alegere ok.
Salut, nu am spus ca nu am cooperat cu adminul, am fost banat instant pe contul secundar fara sa mi se ceara pc check.

blazegaming22
2
Romania

PRO
Dc ti s ar cere pc check din moment ce adminul a stat pe tine banuiesc si a vazut cum joci.
Iti dau pro cu conditia sa joci doar de pe main,daca vei fi vazut cu contul secundar,vei primi ban inapoi.

Edddddi
Vip
Vip
2
Brazil
Loading…

CERERE ACCEPTATA
Astept un mesaj in privat pe discord (edddddi) cu contul tau main !
Imagine

Imagine

Încuiat