ImagineImagine

Cerere Unban - ovidiu.

Încuiat

Topic author
ovidiu
Membru
Membru
1
Romania

Cerere Unban - ovidiu.

Nickname-ul tau: ovidiu.
Nickname-ul adminului care te-a banat: icemask
Nume server/ip: cs2.parabestial.ro
Data si ora: — 08/25/2024 3:02 PM - in jurul acestei ore am fost banat
SteamID-ul tau: https://steamcommunity.com/id/geovixxx/
Dovada: Tot ce pot spune la dovezi este ca inainte de a fi banat pe ^^nedrept^^ este ca inainte cu aprox. o ora am fost verificat de catre unul dintre voi (Hypermagie) , totul fiind in regula , nu am folosit niciun hack sau vreo tentativa de a trolla pe server sau jucatorii de pe acesta.Dupa ce am fost verificat de catre Hypermagie , am intrat inapoi pe server , am fost intrebat de catre unul dintre admini de pe server (icemask) ceva legat de contul meu ,nu mai stiu sigur exact ce,apoi mi-am dat seama ca par suspect din cauza faptului ca este contul nou si nu am prime cumparat pe el .I-am transmis adminului ca am fost deja verificat de catre un admin ,la momentul acela nu mai stiam numele exact a celui ce m-a verificat , am iesit din cs2 ,am intrat pe discord sa vad numele adminul care m-a verificat dar dupa nu mi s-a mai deschis cs2-ul,tocmai ce le spusesem dupa pe chat-ul de pe discord ,ca nu am un PC atat de performat , am incerc at sa intru cat de repede inapoi sa ii spun numele dar nu am mai reusit din cauza faptului ca deja fusesem banat pe nedrept ,cred eu .Accept orice fel de test sau verificare sa vedeti ca nu folosesc niciun hack sau tentativa de hack.Sper sa va fie de folos tot ce am scris si sper sa intelegeti ! Multumesc !

-Ovidiu .

hypermagie
4
Romania

Re: Cerere Unban - ovidiu.

Pro UNBAN. Consider ca nu este meritat acest ban.

xyz
Membru
Membru
1
Romania

Pro unban, din singurul fapt ca hyper deja îți făcuse pc check, iar ice ți-a dat ban dintr-o data.
Bucuresti , Steaua Bucuresti !

Mab
Vip
Vip
1
Romania

PRO , ne cerem scuze pentru inconvenienta, majoritatea jucatoriilor ies de pe sv cand sunt luati la intrebari acestia fiind foarte panicati, ma refer la cei ce joaca cu coduri, consider ca admin-ul si-a facut treaba. O sa se rezolve unban ul cat de curand posibil

CalinW
Membru
Membru
1
Niger

PRO!

Topic author
ovidiu
Membru
Membru
1
Romania

Va mulțumesc tuturor de intelegeri si pentru simplul fapt ca mi-ati raspuns !!!🤗

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

In continuare asteptam raspunsul lui Icemask.
Forta UTA Arad
Imagine

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Cerere acceptata! Neprezentare dovezi din partea admin-ului care te-a banat.
Forta UTA Arad
Imagine
Încuiat