ImagineImagine

Cerere unban SpaceUK

Încuiat

Topic author
SpaceUK
Membru
Membru
1

Cerere unban SpaceUK

Nickname-ul tau: SpaceUK ( la data banului SOLOleveling )
Nickname-ul adminului care te-a banat: who i am?
Nume server/ip: cs2.parabestial.ro
Data si ora: aug 17 2024 2:28 pm
SteamID-ul tau:STEAM_0:1:459517970
Dovada: am un screenshot, dar din ceva motiv nu ma lasa sa il pun.

who_i_am
2
Brazil

Re: Cerere unban SpaceUK

aici gasesti motivu, dovezile si tot ce e necesar pentru aceste 2 ban uri acordate atat tie cat si tovarasului tau.
viewtopic.php?t=3846

hypermagie
4
Romania

Pro unban. Nu se aude ce spune adminul.
Totodata, nici voi ( Tu si DUO ) nu trebuia sa va luati in gura cu el cum se aude in unele faze din filmari ( plangi acum te rog, chiar pe voice ).

xyz
Membru
Membru
2
Romania

Pot sa stiu dc te joci iar dp contul secundar ? ai 3 conturi , ar fi trebuit sa ai ban mai demult ,eu prost ca te-am iertat prima oara .
CONTRA
Bucuresti , Steaua Bucuresti !

Topic author
SpaceUK
Membru
Membru
1

Deci, xyz, sa te lamuresc odata... Am 3 conturi, un smurf cu 20 de ore, un main cu 3.4k, si un cont de faceit cu lvl 10. Pe smurf, de cand mi-ai zis sa nu intru pe el, nu am mai intrat. Daca te uiti la ultima data cand am jucat cs pe contul ala e atunci cand mi-ai zis sa intru pe main. Pe main mi-am schimbat numele si poza, daca te uiti la faceit finder e acelasi cont linkuit, si daca te uiti la past names o sa vezi acolo, yarushiro si SpaceUK. Nu am mai intrat din ziua aia pe contul secundar. Daca imi dau contul de pe privat o sa vezi acolo alea 3.4k ore. Pe langa asta daca nu ma insel, cu informatiile pe care le am, in regulament scrie in felul urmator:
"Daca o persoana joaca de pe un smurf ii atentionezi sa intre de pe main, dupa necomformare ban permanent." Daca eu am intrat pe contul main cand mi-ai zis, de ce sa primesc ban?

PS : m-am uitat acum la faceit finder sa vad daca imi apare numele de yarushiro si SpaceUK, dar cred ca dupa ce am dat pe steam clear previous allies sterge si pe faceitfinder. Totusi pot demonstra ca e contul yarushiro/SpaceUK

Topic author
SpaceUK
Membru
Membru
1

Pe smurf am jucat doar atunci cand stii si tu, de mi-ai zis ca nu am voie sa joc pe cont secundar. Pe contul de faceit nici macar nu am intrat pe server. Iar pe main stii si tu ca acum ma joc. Ma rog, jucam.

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Cerere unban acceptata! Unban acordat, in schimb ai primit mute si gag timp de 2 saptamani pentru toxicitatea si limbajul tau de pe server, iar adminul in cauza a primit un avertisment verbal pentru sanctiunea mult prea aspra.
Forta UTA Arad
Imagine
Încuiat