ImagineImagine

Cerere unban Ursu / AvocatuLu'IliesVlogs

Topic author
Ursu
Membru
Membru
2
Romania

Cerere unban Ursu / AvocatuLu'IliesVlogs

Pe 2 conturi mi-a dat ban chiar daca eu am jucat doar pe unu.
Nickname-ul tau: Ursu / AvocatuLu'IliesVlogs
Nickname-ul adminului care te-a banat: Hypermagie
Nume server/ip: 188.212.100.42:27015
Data si ora: 21/6/2024, ora nu o stiu
SteamID-ul tau: 76561198802453403 si 76561199519664078 (la ambele conturi)
Dovada: Deci eu ii arat mainu meu, intru si pe el, vede ca am 2000+ ore, si dupa imi da ban permanent pentru cheating? Auzi ca se farmeaza orele, al cui verisor e asta, cine l-a facut pe el admin cu 100 de ore in tot jocu? As vrea sa vad si eu o dovada cum eu, repet, om cu 2000+ ore pe CS, ma joc cu cod pe server comunitar.
Ultima oară modificat Sâm Iun 22, 2024 5:17 pm de către Ursu, modificat 1 dată în total.

EdiAldea
Membru
Membru
2
Romania
Loading…

Re: Cerere unban Ursu / AvocatuLu'IliesVlogs

Având în vedere ca am fost vc când s a întâmplat totul de la mine ai un CONTRA

Topic author
Ursu
Membru
Membru
2
Romania

Inca astept dovada ca ma joc eu coduri

hypermagie
4
Romania

Salut! O sa explic aici pentru baieti, chiar daca banul pe contul tau secundar a fost acordat de " Parako " ci nu de mine. Te-am intrebat de cont main si mi-ai spus de acest cont " URSU : https://steamcommunity.com/profiles/76561198802453403 ". Te-am pus sa intri pe el sa stiu ca este al tau, ai intrat iar apoi ti-am spus sa te joci pe el si mi-ai ca nu poti, ca ai mouse acceleration si ca nu il poti schimba ( habar n-am ce spuneai tu pe acolo ). Apoi ai discutat si cu parako despre treaba asta iar el ti-a dat ban pe contul " AvocatulLu'IliesVlogs : https://steamcommunity.com/profiles/76561199519664078 ". Apoi eu ti-am banat contul main ( l-am intrebat pe Parako ).

Topic author
Ursu
Membru
Membru
2
Romania

Adica eu cu 400 de ore pe contu secundar si 1700 pe ala principal ma joc cu cod, da tu cu 100 de ore pe tot jocu ai admin? Voi m-ati intrebat de ce nu joc pe contu principal, eu v-am explicat problema, ca deaia am si facut alt cont, vrei sa iti arat ca am 300+ meciuri pe faceit pe contu ala sa nu zici ca-s farmate?

Livixeanu
Membru
Membru
2

PRO, nu exista dovezi ca acest baiat a folosit cheat. Nu inteleg de ce a luat ban pentru pur si simplu fapt ca nu vrea sa joace pe contu main. E absurd banul acesta mai ales ca a si intrat pe contul main si cum a zis, are 2.000 ore pe acest joc, nu cred ca la aceste ore s-ar pune sa dea cu codu pe niste comunitare care nu conteaza

EdiAldea
Membru
Membru
2
Romania
Loading…

Exista dovezi :D

Topic author
Ursu
Membru
Membru
2
Romania

Da tu cine esti ma Edi fratele lu Hyper? Il chema pe colegu lui de scoala sa intre repede pe forum sa dea comment sau esti tot el de pe alt cont? Eu il vad pe Hyper ca se uita la pagina si fix dupa intri sa raspunzi tu, chiar sunt curios sa vad "dovezile" astea

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Pastreaza un comportamnet adecvat Ursu, nu esti la tine pe ulita sa te iei de toata lumea, ai rabdare, cand ajung la pc, iti pun dovezile, nu are nimeni 2 conturi de forum, nu e nimeni fratele nimanui, orice membru staff poate sa isi exprime parerea!
Forta UTA Arad
Imagine

Topic author
Ursu
Membru
Membru
2
Romania

Astept cu nerabdare sa vad "dovezile", intelege-ma si tu ca eu imi vad de treaba mea, v-am dat si contu mare sa-l vedeti, am intrat si pe el, v-am si explicat situatia, voi imi ziceti sa continui sa joc ca nu e problema si peste cateva minute iau ban permanent pentru coduri?
Încuiat