ImagineImagine

Cerere helper - hyperrr

Încuiat

Topic author
hypermagie
4
Romania

Cerere helper - hyperrr

Nickname: hyperrr
Discord: hyperrr #6882
Serverul pe care doresti admin: CSGO.PARABESTIAL.RO
Varsta(14+):16
Ore jucate pe server (minim 10):Pe acest cont am 15 cred
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 760
Cont free sau cumpărat (PRIME): PRIME
Interviu (prin voce pe discord): accept / nu accept: accept

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): CSGO.PARABESTIAL
SteamID: STEAM_0:1:431936008
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/regeleH/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): Din punctul meu de vedere am o experienta de 8-9 deoarece am mai fost staff pe aceasta comunitate si stiu cu ce "se mananca" toata aceasta treaba de staff.
Detalii: Personal pot spune că sunt un băiat cu capul pe umeri, simplu și încearcă să ajute pe oricine indiferent ca este prieten sau mai puțin apropiat, totuși suntem oameni și merităm să fim ajutați la rândul nostru, așa cum ajutăm și noi. Sunt o persoană simplă, deloc materialistă, îmi place să ies cu prietenii pe afară, să merg la piscină sau la restaurant, să mai fac băute cu prietenii deoarece viața este scurtă și merită trăită din plin, îmi place să ies pe afară seara să mă plimb sub cerul inserat și plin de stele frumoase, pentru a îmi limpezi gândurile. Sunt destul de calm, nu îmi place să mă cert, întotdeauna am încercat să aplanez orice conflict mai grav, sau mai puțin grav, nu sunt o fire vulcanică, din contra tot timpul mă controlez oricât de nervos aș fi. Sunt un baiat modest, caruia nu ii place sa se laude dar si onest.
Totodata vreau sa precizez faptul ca imi stiu trecutul pe server (nu a fost unul deloc placut) dar personal, pot spune ca m-am schimbat. Fac aceasta cerere pentru ca, consider ca pot ajuta server-ul prin activitatea mea. Sunt extrem de multe persoane care injura si joaca cu coduri si nu este staff on pentru a face ceva. Nu ma consider cel mai bun si niciodata nu am facut-o dar cred ca toti meritam o a doua sansa, la mine fiind a doua in staff. Asta este tot ce am avut de spus, sunt constient de ce am facut si m-am schimbat, astept parerei. O seara frumoasa!
Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: accept / nu accept : accept

Sza
Membru
Membru
3
Romania
Loading…

Re: Cerere helper - hyperrr

Primesti un pro din partea mea
Comportamentul tau a fost unul placut in ultimul timp
Nu te cunosc de mult timp precum restul staff-ului dar pot garanta ca acest pro ti l dau din inima si sper sa nu ma dezamagesti daca ajungi in functie
Succes!
SZA "S.O.S"

Georgica
Vip
Vip
4
Romania

Eu zic pro.. dar nu e a 2 a sansa poate doar in staff, dar ai mai avut o mie de sanse, in caz de se mai intampla ce s a intamplat prima oara e jale
am tras.. am dat pe langa cap

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Cerere respinsa! Interdictie staff pentru ca ai jucat cu coduri ca helper!
Forta UTA Arad
Imagine
Încuiat