ImagineImagine

Abuz Gloante Vip

Încuiat
Avatar utilizator

Topic author
Hyper
Slot / Vip
Slot / Vip
Mesaje: 51
Membru din: Sâm Mar 26, 2022 11:09 pm
2
Romania

Abuz Gloante Vip

Se face abuz prea mare la gloantele infinite de la vip, mai ales din partea celor care au staff. Georgica in fiecare runda vine palat rush fiind ct cu o arma cu rapid fire si cu gloante infinite si spameaza in ultimul hal. Este destul de enervant mai ales cand se face in prima runda cu CZ! Chiar ar trb sa se faca ceva in privinta asta, nu mi se pare deloc normal. Ori sa fie scoase gloantele de la vipul acesta pentru staff, ori sa se adauge o bariera anti rush pentru ct pana la o anumita secunda. Va rog eu frumos sa faceti ceva!


waste of time
Avatar utilizator

Ciubst??r
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Mar 04, 2023 7:17 pm
1

Re: Abuz Gloante Vip

Într-adevăr, este puțin enervant/deranjant faptul că au gloanțe infinite. Este un avantaj enorm de mare, mai ales în prima rundă la T când își pot cumpăra CZ. Sunt de acord în legătură cu asta.
Avatar utilizator

MortiiMei
Mesaje: 116
Membru din: Mie Ian 05, 2022 7:26 pm
2
Romania

Re: Abuz Gloante Vip

Problemele o sa fie remediate . Unele lucruri deja platite de alte persoane sunt mai greu de remediat . Unii poate au cumparat acel vip doar pentru acele gloante . Sunt deacord cu tine ca poate unele persoane din staff exagereaza, dar nu tot timpul asa cum spui tu . Poate mai are chef omu sa mai joace 5-6 runde si sa iasa si atunci se joaca cu tot ce are la vip . Tot ce putem face este sa aducem la cunostinta staff-ului. Urmatoarea sedinta o sa discutam toate aspectele .
T/C
Încuiat