ImagineImagine

Cerere Helper Fleim

Topic author
btwMANG0
Membru
Membru
4

Cerere Helper Fleim

Nickname: Yanis
Discord: Yan1s#8041
Nume server/ip: ma joc pe toate.
Varsta: 14
Vechime pe forum: (2 luni): am avut mi sa resetat dar nu stiu de ce, aveam 5 luni pe putin.
Ore jucate pe server (minim 30): s au resetat si am avut pc ul stricat dar inainte am avut 120 de ore
Ore jucate pe steam: 300+
Cont free sau cumpărat (PRIME): Prime
Puncte obținute pe forum (minim 500):le am daruit cuiva cand am iesit din staff
Interviu (prin voce pe discord): da

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):PARABESTIAL
SteamID: STEAM_0:0:434793145
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198829852018/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): 8
Detalii: Am fost in acest staff minunat timp de 6 luni de zile, dar eu m am certat cu majoritatea playerilor din cauza unui amarat de ban, imi pare foarte rau pentru cei care i am deranjat, eu nu mai sunt acel fleim :)) prostanac, pot demonstra asta, cei care sunt mai vechi stiu ce pot si de ce sunt in stare, imi pare rau pentru toate graselile pe care le am facut fata de playeri, de staff, de fondatori daca v am suparat cu ceva.
Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat:accept

SUNT FOARTE CURIOS DE RĂSPUNSURI =))

JoeDirt
Vip
Vip
5
Romania

Re: Cerere Helper Fleim

"Am fost in acest staff minunat timp de 6 luni de zile, dar eu m am certat cu majoritatea playerilor din cauza unui amarat de ban, imi pare foarte rau pentru cei care i am deranjat, eu nu mai sunt acel fleim :)) prostanac, pot demonstra asta, cei care sunt mai vechi stiu ce pot si de ce sunt in stare, imi pare rau pentru toate graselile pe care le am facut fata de playeri, de staff, de fondatori daca v am suparat cu ceva."

"SUNT FOARTE CURIOS DE RASPUNSURI =))".

Pe bune? doar eu am impresia ca toata descrierea asta e facuta in deradere? Faptul ca folosesti ":))" si "=))" imi arata nivelul de seriozitate la care joci.

Din partea mea ai un Contra.

Best regards,

Joe
Cu respect,

Joe

Topic author
btwMANG0
Membru
Membru
4

JoeDirt scrie: Sâm Noi 06, 2021 11:22 pm "Am fost in acest staff minunat timp de 6 luni de zile, dar eu m am certat cu majoritatea playerilor din cauza unui amarat de ban, imi pare foarte rau pentru cei care i am deranjat, eu nu mai sunt acel fleim :)) prostanac, pot demonstra asta, cei care sunt mai vechi stiu ce pot si de ce sunt in stare, imi pare rau pentru toate graselile pe care le am facut fata de playeri, de staff, de fondatori daca v am suparat cu ceva."

"SUNT FOARTE CURIOS DE RASPUNSURI =))".

Pe bune? doar eu am impresia ca toata descrierea asta e facuta in deradere? Faptul ca folosesti ":))" si "=))" imi arata nivelul de seriozitate la care joci.

Din partea mea ai un Contra.

Best regards,

Joe

ce pot spune, nu mai are voie omu sa zambeasca... Ok cum spui tu..

doR!nescu
Vip
Vip
5
Qatar
Loading…

Contra!

Contul Flame este banat pe forum si stii bine care este cauza.

Contul actual este creat pe 26.10, deci nu aveai cum sa-l ai m-ai de mult, sa se reseteze si nici sa donezi punctele.

Mergi din miciuna in minciuna. Ai scris ca esti foarte curios de raspunsuri, oare la ce te asteptai, sa fii primit cu, covor rosu si buchet de flori?
Imagine
Fortza RAPID!

Topic author
btwMANG0
Membru
Membru
4

doR!nescu scrie: Sâm Noi 06, 2021 11:36 pm Contra!

Contul Flame este banat pe forum si stii bine care este cauza.

Contul actual este creat pe 26.10, deci nu aveai cum sa-l ai m-ai de mult, sa se reseteze si nici sa donezi punctele.

Mergi din miciuna in minciuna. Ai scris ca esti foarte curios de raspunsuri, oare la ce te asteptai, sa fii primit cu, covor rosu si buchet de flori?

Domnul dorineascu, care a avut helper 2 saptamani si dupa a luat mod , da cu covor rosu si cu buchet de flori, bai frate tu esti in staff de 2 luni max si imi spui mie ca sa fiu primit cu covor rosu si buchet de flori?

ziKe-tnt
Vip
Vip
5
Romania

Contra! foarte toxic

El Chapo
Vip
Vip
5

Contra! toxic

Vidrut
Vip
Vip
4
Romania

Din partea mea ai un Contra! Nu am reusit sa fim colegi sa te cunosc bine,dar din niste cautari mi-am dat seama cat de toxic esti si pana unde poti sa ajungi.

Gaboantza
Vip
Vip
4
Romania

Contra. Din cate pot observa, ai ceva de împărțit cu oricine nu este de acord cu tine.
Imagine

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Contra, dupa ce imi iei toata familia, toti mortii, parintii la rand, mai vrei in staff? Sa o crezi tu, te pup, sa nu te mai intorci!
Forta UTA Arad
Imagine
Încuiat