ImagineImagine

Cerere Admin - SIC

Topic author
SIC
Membru
Membru
5

Cerere Admin - SIC

Nickname: SIC
Discord: SIC#5029
Nume server/ip: csgo.parabestial.ro
Varsta: 19
Vechime pe forum: (2 luni): 4 luni
Ore jucate pe server (minim 30): 330h
Ore jucate pe steam: 680
Cont free sau cumpărat (PRIME): prime
Puncte obținute pe forum (minim 500): 150
Interviu (prin voce pe discord): da
Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): PARABESTIAL
SteamID: STEAM_1:1:94799489
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198149864707/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): Nu am avut avertismente nici cand am fost helper/admin,deci 10
Detalii: Cred ca toata lumea din top staff stie de ce imi doresc sa revin in staff. Daca motivul pentru care sunt respins este ca am renuntat fara un motiv bun,chiar daca eu imi doresc vizibil sa ma dedic mai mult acestei comunitati,imi pare rau si va respect decizia.
Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: accept

IamKulkat
Vip
Vip
5
Romania

Re: Cerere Admin - SIC

Pro,dupa parerea jucatorilor si dupa parerea altor persoane din staff si dupa parerea mea SIC a fost unul din cei mai implicati si cei mai buni admini.A facut decizia care a facuto dintr-un motiv am inteles de la o alta persoana din staff care a fost faza si da nu a fost tocmai ok pana la urma a fost decizia lui para.Merita inca o sansa are o varsta gandeste rational si dupa mine isi merita din plin functia dupa ce a renuntat nu a incetat activitatea inca a jucat inca a fost activ inca a ajutat si inca a fost un ajutor pentru noi in eventuali codati.Daca se poate as dori un raspuns cu argumente de la toata lumea pentru acceasta situatie.Multumesc
Yo here it`s kulkat :twisted:

d$troyer Yanis
Vip
Vip
5
Romania

Pro, zic sa ii acordam inca o sansa!
Daca invidia ar produce febra intreaga lume ar fi bolnava!

Gogoase
Membru
Membru
5
Romania
Loading…

Pro din partea mea, chiar dacă a fost o mișcare nu foarte matură în momentul în care a ales să renunțe la funcția pe care a avut-o pentru motivele de la acea vreme, a demonstrat că nu joacă pe această comunitate neapărat pentru o funcție anume, ci stă aici din plăcere și, chiar și după renunțarea lui, în continuare a încercat să ajute la dezvoltarea comunității. Mereu l-am văzut activ atât pe servere, cât și pe discord, mi s-a părut dintotdeauna o persoană matură și cu capul pe umeri, are experiența necesară și, după părerea mea, merită să primească o a doua șansă.
𝔹𝕖𝕣𝕖𝕒 𝕕𝕦𝕡ă 𝕧𝕚𝕟 𝕖 𝕦𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕟,
𝕍𝕚𝕟𝕦𝕝 𝕕𝕦𝕡ă 𝕓𝕖𝕣𝕖 𝕖 𝕡𝕝ă𝕔𝕖𝕣𝕖. 🍻

Dogg
Vip
Vip
6

Pro. Sigur, a facut o miscare mai ..... dar invatam din greseli, data viitoare sa nu te mai iei dupa restu!
fyP:)

ede
Membru
Membru
5
Romania

Pro
You have been eded

cosmin983
Membru
Membru
5
Romania

Pro, foarte activ pe server și pe discord!
Signed by COSMIN :D :lol: :)

Anntooo
Membru
Membru
6
Romania
Loading…

Pro!
Signed by Anntooo :D :lol: 8-)

doR!nescu
Vip
Vip
5
Qatar
Loading…

Buna dimineata.

Nu stiu daca parerea simplilor membri ai acestui server conteaza dar vreau sa-mi exprim parerea.

Sic are un mare PRO, ca admin a fost foarte dedicat si activ. Dupa admin, ca membru, a fost la fel de activ, chiar a ajutat comunitatea prin raportatea codatilor (ip, demo, etc..)
Sustin faptul ca prin admiterea lui din nou in staf ar aduce un plus. De multe ori ne-am confruntat cu, codati pe server (adminii nu erau on, plecati, nu reauseau sa intre, etc..) probleme care s-au rezolvat, mai devreme sau mai tarziu. Se vede pe server o lipsa de personal.
Zi frumoasa tuturor!
Imagine
Fortza RAPID!

DarkAngel
Vip
Vip
5

Un mare pro de la mine!
Încuiat