ImagineImagine

Cerere UnBan - Mamiliucul

Încuiat

Topic author
Maniliuc
Membru
Membru
5
Romania

Cerere UnBan - Mamiliucul

Nickname-ul tau: Mamiliucul
Nickname-ul adminului care te-a banat: Mr.King
Nume server/ip: surf.parabestial.ro
Data si ora:31.01.2021 si 16:50
SteamID-ul tau: STEAM_1:1:542733881
Dovada:https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 9F302CF0C/

Mr. KING
Membru
Membru
5
Romania

Re: Cerere UnBan - Mamiliucul

Contra, ai un limbaj foarte neadecvat fata de playeri si fata de admini, vorbesti foarte vulgar. Legat de treaba de ban, eu ti-am dat 8 zile, dar tu ai intrat pe alt cont sa te joci ca nu ti-a convenit ca ti-am dat ban pe motiv de server bugs ( ai afectat putin serverul de surf, playeri sustineau ca au lag , avand in vedere ca ai trimis mesajul ala arab ), intrand pe acel cont sa te joci stiind ca ai ban pe contul tau main si nu ai voie sa intri pe alte conturi sa te joci pana nu faci o cerere de unban de pe main, ti-ai luat ban permanent pe el, iar tu reintrand pe contul tau main ai luat ban permanent de la consola pentru duplicate account + te tineai incontinu de mine sa imi faci morala mai mult sa ma testezi sa iti dau mute, daca niste oameni injurau mi-am facut datoria, haide sa injuram cu toti sa nu mai pastram nici-o regula.Nu e nevoie sa faci spam cu mesaje daca cineva face reclama sau ceva de genul, eram eu acolo ma puteam ocupa de el , tu ai grija de treaba ta de jucator.

Dovezi :

1. inj admin
2. test
3. morala
4. sv bug
5. cont sec
6. cont sec

Numai bine!
Mr. KING

Topic author
Maniliuc
Membru
Membru
5
Romania

sv bug :)))))))))))))

1. ala nu e bug e un bind pentru a curata chat ul

2.am dat aia pe chat pentru ca daduse cineva un ip de la alt server si sa nu l vada altii

3.normal ca fac ceea ce am facut cand nu exista nici macar un admin on cu saptamanile si facem caterinca, ne simtim bine, injuram ca orice oameni si intri tu si te apuci sa "iti faci treaba de admin" si sa ne freci toata starea

sv bug auzi, am mai auzit ca voiam sa pic si serveru cu bugu ala :)))))

in fine cu toate cele intamplate imi cer scuze pentru reactiile mele la nervi, si as dori daca s ar putea macar sa fie scurtat banul la 8 zile

Anntooo
Membru
Membru
6
Romania
Loading…

Cerere respinsa.
Signed by Anntooo :D :lol: 8-)
Încuiat