ImagineImagine

Reclamatie ecstacy remove urgent nu e prima abatere

Încuiat

Topic author
op1um
Moldova

Reclamatie ecstacy remove urgent nu e prima abatere

Server-ul pe care a fost incidentul:romania.parabestial.ro
Nickname-ul tau:slade
Nickname-ul adminului reclamat:ecstacy
Data si ora:00:02 10/06/2025
Dovada:
Motiv: 1. Rog sa fie sanctionat acest admin cu remove pentru ca nu e prima data cand se crede superior si isi bate joc de playeri.
Cum adica slay pentru ca "l-am campat" daca in video se vede clar cu voiam sa ma duc in ct sa ii omor pe aia de pe site si intre timp te-ai spawnat, normal ca te-ai ofticat si imi dai slay pe nedrept.
AA nu frate am inteles, tu voiai sa fug inapoi in jungle sa te spawnezi nu? si dupa sa ma bati ca ai 300 hp normal frate vina mea
Dovada:

Inteleg ma frustrez si eu pentru un simplu slay, DOAR CA NU E PRIMA DATA CAND FACE ASA AM MAI AVUT MINIM 5 SITUATII si nu doar eu.

2. De cand frate tu ne dai noua gag pentru cuvinte precum "*****" sau injuratori de astea inocente iar tu ii lasi pe prieteni tai sa injure cat vor: Dovada:
Dovezile sunt de acum cateva zile, nu sunt chiar ultimul om sa iti fac reclamatie la orice, dar cand se aduna cam e rau ca playeri ies, am ajuns sa fim 6 on duminica seara cu astfel de admini capabili cand inainte eram cate 15-20 lejer.

Inteleg ca ai dat si tu bani pe un amarat de vip ca oricum nu faci nimic fara el dar mai lasa abuzu si favorizarile astea

Ori ai aplicat admin sa ai grija de server ori sa iti bati joc de toti ca esti tu mai presus cu un slay

E amuzant nu? ne pisam pe noi de ras normal ca admin capabil nu putem fi si favorizam copiii

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
China

Re: Reclamatie ecstacy remove urgent nu e prima abatere

Adminul a primit remove.

Topic Locked.

Para
Fondator
Fondator
7
Romania

Re: Reclamatie ecstacy remove urgent nu e prima abatere

A fost o confuzie referitor la comenzile de administrare a serverului. Ne cerem scuze ca ai fost victima acestui fapt. Adminul va fi reevaluat.
Încuiat